Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
68 результатів
Результати пошуку
Документ Проєкт цеху молочних напоїв, збагачених насінням льону та кунжуту(2023) Шуба, Аліна МихайлівнаДокумент Проєкт виробництва фруктово-желейного мармеладу оздоровчого призначення з використанням пюре ревеню та обліпихи(2023) Копанєва, Анна МихайлівнаДокумент Проєкт виробництва соковмісного напою з екстрактом зелених горіхів для подолання йододефіциту(2023) Колодич, Яна МиколаївнаДокумент Проєкт виробництва булочних виробів оздоровчого призначення, збагачених екстрактом стевії(2023) Картиннік, Жасмін-Лоліта ОлександрівнаДокумент Проєкт виробництва кисломолочного сиру, збагаченого пюре з гарбуза та апельсиновими вичавками(2023) Гаврилюк, Олександр МиколайовичДокумент Проєкт виробництва сокового напою антиоксидантної дії на основі вишневого соку, екстрактів зеленого чаю та стевії(2023) Боатрі, Катерина ДмитрівнаДокумент Проєкт виробництва житньо-пшеничного хліба оздоровчого призначення, збагаченого пектином і болгарським перцем(2022) Загородня, Вікторія ІгорівнаДокумент Проєкт виробництва хліба житнього з використанням симбіотичної закваски та пюре пастернаку(2022) Оніщенко, Назар ІгоровичДокумент Проєкт виробництва масла солодковершкового, збагаченого пюре авокадо(2022) Кравченко, Каріна СергіївнаДокумент Проєкт виробництва кексу оздоровчого призначення, збагаченого сушеним манго та фундуком(2022) Домчук, Ольга Сергіївна