Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Розширення асортименту борошняних кондитерських виробів для кафе-кондитерської(2024) Трофименко, Аліна ВалеріївнаДокумент Удосконалення технології кавових холодних напоїв для кафе-кондитерської(2023) Регалов, Данило ПетровичДокумент Удосконалення технології виробів із листкового тіста в умовах кафе-пекарні(2023) Щербацька, Інна СергіївнаДокумент Розширення асортименту солодких страв підвищеної біологічної цінності для кафе-кондитерської в м. Хмельницький(2023) Дармограй, Аліна ОлександрівнаДокумент Удосконалення рецептури та розширення асортименту напоїв для спеціалізованого бару(2023) Пакош, Юрій АндрійовичДокумент Документ Проєкт кондитерського цеху з виробництва еклерів та цукрового печива в смт Згурівка Київської області(2022) Твердохліб, Яна СергіївнаДокумент Удосконалення технології заварного тіста для моно-кондитерської(2022) Кубрякова, Вікторія Олександрівна