Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
10 результатів
Результати пошуку
Документ Організація виробництва м'ясних виробів у ковбасному цеху потужністю 9,4 т виробів за зміну у м.Рівне(2024) Затолюк, Наталія ВолодимирівнаДокумент Організація виробництва м'ясопродуктів у ТОВ «М'ясокомбінат Ятрань», з розширенням асортименту солених виробів(2023) Забара, Іван ВолодимировичДокумент Проект цеху стабілізації столових червоних виноматеріалів проти різних видів помутнінь потужністю 50 тис. дал на рік(2023) Світенко, Марія МиколаївнаДокумент Проєкт ковбасного цеху потужністю 12,0 т. виробів за зміну в м. Овруч(2022) Мельник, Ірина ОлегівнаДокумент Організація виробництва м’ясних виробів у ковбасному цеху потужністю 18,1 тон за зміну, в т. ч. 2,1 тон посічених напівфабрикатів(2022) Кравчук, Валентина ВадимівнаДокумент Організація забою та переробки худоби на ТОВ «Житомирський м'ясокомбінат» з впровадженням виробництва блочного м'яса(2022) Козка, Олексій ОлеговичДокумент Проект ковбасного цеху потужністю 16,2 виробів за зміну та впровадження виробництва паштетів(2022) Повх, Ілля ВолодимировичДокумент Організація виробництва в ковбасному цеху потужністю 10,5 т виробів за зміну, з впровадженням асортименту м’ясних хлібців(2022) Павлукович, Василина ТарасівнаДокумент Організація виробництва консервів та проект консервного цеху потужністю 22,9 туб виробив за зміну у м. Харків(2022) Кочубей, Олександр ВасильовичДокумент Проект круп’яного заводу виробництва пшеничних круп «Полтавських» і «Артек» продуктивністю 80 т/добу(2020) Боровський, Андрій Анатолійович