Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
20 результатів
Результати пошуку
Документ Одержання біомаси Lactobacillus acidophilus для виробництва ацидофіліну(2023) Синявська, Дар’я АндріїівнаДокумент Проект виробництва пшеничного хліба з використанням порошку гарбуза та сухої молочної сироватки(2022) Чикун, Олександр МиколайовичДокумент Проект виробництва кисломолочного сиру збагаченого пюре із моркви(2022) Шпірко Маргарита АнаніївнаДокумент Проект виробництва мармеладу, збагаченого буряковомалиновим пюре(2022) Кришталь, Андрій МиколайовичДокумент Проект технологічної лінії з виробництва квасу оздоровчого призначення, збагаченого рослинними екстрактами(2021) Одинець, Антон ВолодимировичДокумент Проєкт виробництва хліба пшеничного, збагаченого насінням кмину та соняшника(2021) Карповець, Денис ПетровичДокумент Проєкт виробництва пшеничного хліба оздоровчого призначення з додаванням кукурудзяного борошна та порошку шпинату(2021) Данилюк, Михайло ОлексійовичДокумент Проєкт виробництва кисломолочного напою оздоровчого призначення, збагаченого морквяним пюре та насінням кунжуту(2021) Мошинська, Анастасія ДмитрівнаДокумент Проєкт виробництва безалкогольного напою на основі морквяно-персикового соку, збагаченого екстрактом плодів глоду(2020) Черкавська, Олена ВікторівнаДокумент Проект виробництва мармеладу з використанням ягід чорної смородини та фейхоа(2020) Чемелєва, Юлія Михайлівна