Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
11 результатів
Результати пошуку
Документ Очищення стічних вод ТОВ М’ясокомбінат «Ювілейний»(2024) Самойленко (Вовк), Ганна МиколаївнаДокумент Розроблення технології сучасних українських страв для кафе загального типу(2023) Кузнєцов, Артем ІгоровичДокумент Розширення асортименту та удосконалення технології страв із риби для їдальні(2022) Рибаченко, Станіслав СергійовичДокумент Удосконалення технології солодких гарячих страв для кафе загального типу(2022) Присяжнюк, Валерія ОлексіївнаДокумент Удосконалення технології страв японської кухні для спеціалізованого ресторану(2022) Кріпкий, Андрій ОлександровичДокумент Розширення асортименту страв із птиці в м’ясному ресторані(2022) Гранат, Денис СергійовичДокумент Удосконалення технології десертів для кафе-кондитерської(2022) Гамоля, Ярослав РомановичДокумент Удосконалення технології борошняних страв для піцерії(2022) Півнюк, Іван ЮрійовичДокумент Очищення стічних вод ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат»(2021) Смульська, Анастасія Дмитрівна