Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
11 результатів
Результати пошуку
Документ Впровадження виробництва шинкових консервів у цеху потужністю 19,6 туб консервів за зміну(2023) Стиценко, Віталій ГригоровичДокумент Організація виробництва консервів та проект консервного цеху в м. Тернопіль(2023) Староселець, Даниїла-Маркіяна ЄвгенівнаДокумент Проект консервного цеху потужністю 21 туб виробів за зміну, з впровадженням консервів з м'яса птиці(2023) Одайнік, Михайло СергійовичДокумент Організація виробництва у ковбасному цеху потужністю 6,1 т виробів за зміну у м. Нововолинськ(2023) Лешко, Андрій ІвановичДокумент Впровадження виробництва м'ясо-рослинних виробів у консервному цеху в м. Рівне(2023) Куропась, Максим ОлеговичДокумент Організація виробництва 25,1 туб консервів за зміну, з впровадженням виробництва фаршевих виробів(2023) Калій, Дмитро ЮрійовичДокумент Проект птахокомбінату потужністю 16,8 т м’яса птиці за зміну, з впровадженням переробки нехарчової сировини в м. Біла Церква(2023) Геращенко, Анастасія СергіївнаДокумент Впровадження виробництва посічених напівфабрикатів у ковбасному цеху потужністю 16,3 т виробів за зміну(2023) Гузар, Юлія МихайлівнаДокумент Проект ковбасного цеху потужністю 4 тон м’ясних виробів за зміну, з впровадженням виробництва напівфабрикатів(2023) Бойчук, Мартин ПавловичДокумент Проект ковбасного цеху потужністю 2,9 тон м’ясних виробів за зміну та впровадження виробництва солених виробів(2023) Гавришко, Наталія Михайлівна