Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
13 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження технологічних властивостей насіння льону для використання у складі борошняної композиційної суміші(2024) Івашина, Олександр ОлександровичДокумент Документ Удосконалення технології бездріжджових хлібобулочних виробів для кафе-пекарні(2023) Роньшина, Крістина ОлексіївнаДокумент Документ Розроблення технології борошняних виробів із винористанням безглютенової сировини(2022) Ряба, Ольга ДмитрівнаДокумент Документ Документ Розроблення плану НАССР виробництва булочки гречаної з кунжутом із застосуванням насіння льону(2021) Бучинська, Дарія Віталіївна