Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
16 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення технології отримання екстрактів розторопші(2024) Смольницький, Володимир СергійовичДокумент Розробка технології витриманих медових дистилятів з використанням вторинних матеріальних ресурсів(2024) Черкасов, Олексій ВалерійовичДокумент Дослідження та удосконалення способів підготовки води у технології комбучі(2024) Прокопишин, Сергій ВасильовичДокумент Розроблення шоколадної пасти на основі волоського горіха(2023) Лукіянік, Олександра ВалентинівнаДокумент Розроблення технології ферментованого напою на чайній основі із застосуванням Medusomyces gisevii(2023) Покинтелиця, Андрій ВолодимировичДокумент Розроблення технології ферментованих напоїв з використанням овочевої сировини(2023) Кондратенко, Катерина ВалеріївнаДокумент Обґрунтування і вибір режимів приготування крафтового пива з використанням журавлини(2022) Медведовська, Олена ОлександрівнаДокумент Удосконалення технології холодних соусів на ягідних відварах(2022) Лабенська, Наталія ВікторівнаДокумент Розроблення рекомендацій щодо впровадження вимог стандарту IFS Food у виробництво соку яблучно-вишневого на ДП «Роял Фрут Гарден Іст»(2021) Ляпкало, Вікторія Сергіївна