Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
12 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології котлет рибних з використанням гідролізату з м'яса мідій(2024) Степова, Анастасія АндріївнаДокумент Використання нових сортів винограду Закарпаття для приготування ігристих вин(2024) Бутузов, Фiлiпп АндрiйовичДокумент Використання гречки і продуктів її переробки у технології м’ясопродуктів(2024) Шкірдов, Дмитро МаксимовичДокумент Удосконалення технології варено-копчених ковбас з використанням промислових потужностей ТОВ «Мітленд Плюс»(2024) Вернигора, Анна ВікторівнаДокумент Удосконалення технології виробництва напівфабрикатів панірованих крил курячих заморожених(2024) Козка, Олексій ОлеговичДокумент Удосконалення технології м'ясо-рослинних посічених напівфабрикатів для спеціального харчування(2024) Фіненко, Валерій МихайловичДокумент Удосконалення підготовки води для виробництва алкогольних напоїв із застосуванням багатокомпонентного завантаження(2023) Алєксєєв, Олександр СергійовичДокумент Розроблення технології йогурту з натуральними функціонально технологічними інгредієнтами та впровадженням даної технології на підприємстві потужністю переробки молока 80 т за добу. Розділ 2. Розробка нових видів йогурту з натуральними смако-ароматичними наповнювачами(2023) Дмитренко, Іван ТимуровичДокумент Розширення асортименту посічених напівфабрикатів для спеціального харчування з м’яса водоплавної птиці(2022) Гуралевич, Анна ЯрославівнаДокумент Удосконалення технології сосисок з використанням білково-жирової емульсії на основі курячого жиру(2021) Солод, Анна Олександрівна