Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
13 результатів
Результати пошуку
Документ Документ Розроблення рецептури хлібобулочного виробу з використанням казеїну та впровадження її, на хлібзаводі в м. Мелітополь Запорізької області(2024) Солтисюк, Олександра ОлександрівнаДокумент Розроблення рецептури пшеничного хліба з каротиновмісною сировиною та впровадження її в проекті хлібозаводу в м. Рівне(2024) Банах, Євген АндрійовичДокумент Розроблення рецептури хліба поживного з сумішшю насіння олійних культур та впровадження її в проєкті хлібозаводу в м. Черкаси(2024) Тодорчук, Дмитро ОлександровичДокумент Дослідження технологічних властивостей насіння льону для використання у складі борошняної композиційної суміші(2024) Івашина, Олександр ОлександровичДокумент Використання ізоляту соєвого білка в технології житньо пшеничного хліба з впровадженням результатів досліджень на ПрАТ «Нікопольський хлібокомбінат»(2023) Биткова, Тетяна ОлександрівнаДокумент Обгрунтування використання вторинних енергоресурсів для хлібопекарської печі з площею пода 25 м2(2023) Саєнко, Олександр ОлександровичДокумент Документ Дослідження процесу охолодження хлібобулочних виробів із розробкою обладнання для періодичного способу виробництва(2022) Бойченко, Андрій ВолодимировичДокумент Удосконалення процесу і обладнання для нарізання хлібних виробів(2021) Мащенко, Михайло Володимирович