Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 16
  • Ескіз
    Документ
    Склад морозива «Мюслі» (Патент на винахід № 106096)
    (2014) Поліщук, Галина Євгеніївна; Рибак, Ольга Миколаївна; Гулак, Олена Володимирівна
    Запатентований склад морозива "Мюслі" дозволяє збагатити продукт білками, вуглеводами, харчовими волокнами та біологічно активними речовинами вівса та плодової сировини, які здатні формувати та зберігати структуру продукту протягом гарантованого терміну зберігання. Patented cream composition "Muesli" allows you to enrich the product proteins, carbohydrates, dietary fiber and biologically active substances of raw oats and fruit that are able to form and maintain product structure for a guaranteed shelf life.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва овочево-вівсяного морозива (Патент України на винахід № 104348)
    (2014) Поліщук, Галина Євгеніївна; Рибак, Ольга Миколаївна; Гончарук, Олена Владиславівна; Згурський, Андрій Володимирович; Гулак, Олена Володимирівна
    Технічний результат полягає у створенні способу виробництва морозива на овочевій основі з активованою рослинною сировиною, що дає можливість повністю виключити застосування стабілізаторів або стабілізаційних систем, штучних регуляторів кислотності, у розширенні асортименту морозива з натуральними наповнювачами і барвниками із зниженим вмістом цукру, а також у зменшенні собівартості готового продукту. The technical result is to create a method of production of ice cream based on vegetable enabled plant material, which makes it possible to completely eliminate the use of stabilizers or stabilization systems, artificial acidity regulators in the diversification of ice cream with natural fillers and dyes, as well as to reduce the cost of the finished product.
  • Ескіз
    Документ
    Склад морозива ацидофільного (Патент України на корисну модель № 38092)
    (2008) Українець, Анатолій Іванович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Гулак, Олена Володимирівна
    До складу морозива ацидофільного згідно корисної моделі додатково вносять екстракт гібіскусу, який виступає в якості природного барвника та смако-ароматичного рецептурного компонента. The composition according to acidophilic ice cream useful models additionally make hibiscus extract, which acts as a natural dye and flavoring component prescription.
  • Ескіз
    Документ
    Склад морозива молочного (Патент України на корисну модель № 48468)
    (2010) Українець, Анатолій Іванович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Гулак, Олена Володимирівна; Кашовська, Тетяна Володимирівна
    В основу корисної моделі поставлена задача удосконалення складу морозива молочного з використанням натурального наповнювача - екстракту троянди, який є новим смако-ароматичним рецептурним компонентом і водночас біологічно-активною речовиною та природним барвником. The basis of the utility model tasked improving the composition of dairy ice cream using natural filler - rose extract, which is a new taste, aroma prescription component while biologically active matter and natural dyes.
  • Ескіз
    Документ
    Склад морозива ароматичного або льоду (Патент України на корисну модель № 55093)
    (2010) Українець, Анатолій Іванович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Перцевой, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Гулак, Олена Володимирівна
    В основу корисної моделі поставлена задача удосконалення складу морозива ароматичного або льоду шляхом використання екстракту меліси, який містить біологічно-активні речовини та є новим смако-ароматичним рецептурним компонентом для вказаних видів морозива. The basis of the utility model tasked with improving the composition of aromatic ice cream or ice through the use of lemon balm extract, which contains biologically active substances and a new prescription flavoring ingredient for these kinds of ice cream.
  • Ескіз
    Документ
    Склад морозива ароматичного або льоду (Патент України на корисну модель № 55095)
    (2010) Українець, Анатолій Іванович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Гулак, Олена Володимирівна; Перцевой, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович
    В основу корисної моделі поставлена задача удосконалення складу морозива ароматичного або льоду шляхом використання екстракту котовника, який містить біологічно-активні речовини та є новим смако-ароматичним рецептурним компонентом для вказаних видів морозива. The basis of the utility model tasked with improving the composition of aromatic ice cream or ice by using catnip extract, which contains biologically active substances and a new prescription flavoring ingredient for these kinds of ice cream.
  • Ескіз
    Документ
    Склад морозива овочевого (Патент України на корисну модель № 75421)
    (2012) Поліщук, Галина Євгеніївна; Згурський, Андрій Володимирович; Гулак, Олена Володимирівна
    Склад морозива овочевого, що містить цукор, стабілізатор, воду, який відрізняється тим, що додатково застосовують гарбуз та екстракт гібіскусу. Composition of ice-cream vegetable, that contains sugar, stabilizator, water, that differs in that additionally apply a pumpkin and extract to the hibiscus.
  • Ескіз
    Документ
    Склад морозива ароматичного або льоду (Патент України на винахід № 95387)
    (2011) Українець, Анатолій Іванович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Гулак, Олена Володимирівна
    В основу винаходу поставлена задача удосконалення складу морозива ароматичного або льоду шляхом використання екстракту лаванди, який містить біологічно-активні речовини, є новим смако-ароматичним рецептурним компонентом та природним барвником для вказаних видів морозива. The invention is based is tasked with improving the composition of aromatic cream or ice by using lavender extract, which contains biologically active compounds, is a new taste aromatic component of prescription and natural dyes for these types of ice cream.
  • Ескіз
    Документ
    Склад морозива ароматичного або льоду (Патент України на корисну модель № 55094)
    (2010) Українець, Анатолій Іванович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Гулак, Олена Володимирівна
    В основу корисної моделі поставлена задача удосконалення складу морозива ароматичного або льоду шляхом використання екстракту лаванди, який містить біологічно-активні речовини, є новим смако-ароматичним рецептурним компонентом та природним барвником для вказаних видів морозива. The basis of the utility model tasked with improving the composition of aromatic cream or ice by using lavender extract, which contains biologically active compounds, is a new taste aromatic component of prescription and natural dyes for these types of ice cream.
  • Ескіз
    Документ
    Склад морозива ароматичного або льоду (Патент України на винахід № 93826)
    (2011) Українець, Анатолій Іванович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Гулак, Олена Володимирівна; Перцевой, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович
    В основу винаходу поставлена задача удосконалення складу морозива ароматичного або льоду шляхом використання екстракту котовника, який містить біологічно-активні речовини, є новим смако-ароматичним рецептурним компонентом та природним барвником для вказаних видів морозива. The invention is based is tasked with improving the composition of aromatic cream or ice by using nepeta extract, which contains biologically active compounds, is a new taste aromatic component of prescription and natural dyes for these types of ice cream.