Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
25 результатів
Результати пошуку
Документ Склад низькокалорійного білкового десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 143985)(2020) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Слободян, Наталія Ярославівна; Воробйова, Анастасія Михайлівна; Березова, Ганна ОлександрівнаСклад низькокалорійного білкового десерту, що містить яблучне пюре, сухий яєчний білок, підсолоджувач, який відрізняється тим, що як підсолоджувач введено глюкозно-фруктозний сироп та додатково введено пюре з банана. The composition of a low-calorie protein dessert containing applesauce, egg white powder, a sweetener, which differs in that glucose-fructose syrup is introduced as a sweetener and banana puree is additionally introducedДокумент Склад низькокалорійного білкового десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 139566)(2020) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Буряк, Дар'я ОлександрівнаСклад низькокалорійного білкового десерту, що містить айвове пюре, сухий яєчний білок, воду, підсолоджувач, який відрізняється тим, що як підсолоджувач містить глюкозно-фруктозний сироп та додатково містить пюре з манго. The composition of a low-calorie protein dessert containing quince puree, dry egg white, water, a sweetener, which differs in that it contains glucose-fructose syrup as a sweetener and additionally contains mango pureeДокумент Склад низькокалорійного білкового десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 139239)(2019) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Іщенко, Ганна ВалеріївнаСклад низькокалорійного білкового десерту, що включає яблучне пюре, сухий яєчний білок, підсолоджувач, який відрізняється тим, що як підсолоджувач входить глюкозно-фруктозний сироп та додатково входить пюре з пепіно. The composition of a low-calorie protein dessert, including applesauce, egg white powder, a sweetener, which differs in that it includes glucose-fructose syrup as a sweetener and additionally includes mashed potatoes with pepino.Документ Склад низькокалорійного білкового десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 136704)(2019) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Воробйова, Анастасія Михайлівна; Кравчук, Надія Миколаївна; Березова, Ганна Олександрівна; Павлюченко, Олена СтаніславівнаНизькокалорійний білковий десерт, що містить яблучне пюре, сухий яєчний білок, підсолоджувач, який відрізняється тим, що до його вмісту як підсолоджувач входить глюкозно-фруктозний сироп та додатково входить пюре фізалісу. A low-calorie protein dessert containing applesauce, egg white powder, a sweetener, which differs in that its content as a sweetener includes glucose-fructose syrup and additionally includes physalis puree,Документ Самбук з кумквату (Деклараційний патент на корисну модель № 135283)(2019) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Бакун, Анастасія Олександрівна; Кравчук, Надія МиколаївнаСамбук, що включає яблучне пюре, сухий яєчний білок, підсолоджувач, який відрізняється тим, що до його вмісту як підсолоджувач входить глюкозно-фруктозний сироп та додатково входить пюре кумквату. Самбук, що включає яблучне пюре, сухий яєчний білок, підсолоджувач, який відрізняється тим, що до його вмісту як підсолоджувач входить глюкозно-фруктозний сироп та додатково входить пюре кумкватуДокумент Склад низькокалорійного десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 131068)(2019) Корецька, Ірина Львівна; Кравчук, Надія Миколаївна; Польовик, Володимир Вікторович; Філіппова, Альона ЮріївнаСклад низькокалорійного вершкового крему з обліпихою, що містить масло вершкове та підсолоджувач, який відрізняється тим, що як підсолоджувач використовується глюкозно-фруктозний сироп та додатково містить обліпихове пюре, суху сироватку, корицю мелену. The composition of a low-calorie butter cream with sea buckthorn containing butter and a sweetener, which differs in that glucose-fructose syrup is used as a sweetener and additionally contains sea buckthorn puree, dry whey, ground cinnamon.Документ Склад низькокалорійного десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 131066)(2019) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Бережна, Тетяна Олегівна; Кравчук, Надія МиколаївнаСклад масляного крему, що включає в себе: масло вершкове (вміст жиру 69,2 %), який відрізняється тим, що як підсолоджувач використовують глюкозно-фруктозний сироп та додатково вводять пюре з журавлини та банана. The composition of the butter cream includes: butter (fat content 69.2%), which differs in that glucose-fructose syrup is used as a sweetener and cranberry and banana puree is additionally introduced.Документ Склад низькокалорійного десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 131051)(2019) Павлюченко, Олена Станіславівна; Корецька, Ірина Львівна; Польовик, Володимир Вікторович; Краснощокова, Катерина ПавлівнаСклад низькокалорійного бананово-вершкового шуму, що включає вершки 33 % та підсолоджувач, який відрізняється тим, що до його вмісту, як підсолоджувач, входить глюкозно-фруктозний сироп ГФС-42, та додатково входить пюре з банана. The composition of the low-calorie banana-cream noise, including cream 33% and a sweetener, which differs in that its content, as a sweetener, includes glucose-fructose syrup GFS-42 and additionally includes banana puree.Документ Склад низькокалорійного виноградно-вершкового шуму (Деклараційний патент на корисну модель № 131048)(2019) Польовик, Володимир Вікторович; Кузьменко, Олександр Максимович; Корецька, Ірина Львівна; Кравчук, Надія МиколаївнаСклад низькокалорійного шуму, що включає в себе: вершки 33 % та підсолоджувач, який відрізняться тим, що до його складу як підсолоджувач входить глюкозно-фруктозний сироп-42 та додатково входить пюре з винограду. The composition of the low-calorie noise includes: cream 33% and a sweetener, which is distinguished by the fact that it contains glucose-fructose syrup-42 as a sweetener and additionally includes grape puree.Документ Склад низькокалорійного десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 131047)(2019) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Кравчук, Надія Миколаївна; Іскандарова, Ірина РоманівнаСклад масляного крему, що включає в себе: масло вершкове (вміст жиру 69,2 %), підсолоджувач, який відрізняється тим, що до його складу як підсолоджувач входить глюкозно-фруктозний сироп, додатково входить пюре з фейхоа та бананове пюре. The composition of the butter cream includes: butter (fat content 69.2%), a sweetener, which differs in that it contains glucose-fructose syrup as a sweetener, additionally includes feijoa puree and banana puree.
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »