Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
11 результатів
Результати пошуку
Документ Спосіб виробництва кисломолочно-овочевої пасти(2024) Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Півторацька, Ангеліна АнатоліївнаСпосіб виробництва кисломолочно-овочевої пасти передбачає складання суміші з кисломолочного сиру та структуроутворювача, перемішування суміші, теплову обробку, охолодження, фасування та до охолодженняДокумент Кисломолочна паста з прянощами (Патент на корисну модель № 107197)(2016) Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна ГеннадіївнаКисломолочна паста з прянощами містить кисломолочну основу, сіль та смакові наповнювачі,як смакові наповнювачі використовується імбир, гвоздика, аніс та чорний перець. Sour paste with spices containing dairy base, salt and flavoring excipients fillers used as flavoring ginger, cloves, anise and black pepper.Документ Кисломолочна паста з прянощами (Патент на корисну модель № 107198)(2016) Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна ГеннадіївнаКисломолочна паста з прянощами містить кисломолочну основу, сіль та смакові наповнювачі. Як смакові наповнювачі використовується імбир, гвоздика, духмяний перець. Sour paste with spices containing dairy base, salt and flavoring fillers. As fillers used flavoring ginger, cloves, allspice and pepper.Документ Кисломолочна паста з прянощами (Патент на корисну модель № 107830)(2016) Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Миколів, Іван МихайловичКисломолочна паста з прянощами містить кисломолочну основу, сіль та смакові наповнювачі. Як смакові наповнювачі використовують імбир, аніс, мускатний горіх та чорний перець. Sour paste with spices containing dairy base, salt and flavoring fillers. As fillers used flavoring ginger, anise, nutmeg and black pepper.Документ Кисломолочна паста з прянощами (Патент на корисну модель № 107199)(2016) Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна ГеннадіївнаКисломолочна паста з прянощами містить кисломолочну основу, сіль та смакові наповнювачі. Як смакові наповнювачі використовуються імбир, кориця, духмяний перець. Sour paste with spices containing dairy base, salt and flavoring fillers. As fillers used flavoring ginger, cinnamon, allspice and pepper.Документ Кисломолочна паста з прянощами (Патент на корисну модель № 107201)(2016) Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна ГеннадіївнаКисломолочна паста з прянощами містить кисломолочну основу, сіль та смакові наповнювачі. Як смакові наповнювачі використовують імбир, кардамон, пажитнік та духмяний перець. Sour paste with spices containing dairy base, salt and flavoring fillers. As fillers used flavoring ginger, cardamom, allspice and pepper pazhytnik.Документ Кисломолочна паста з композицією прянощів (Патент на винахід України № 110283)(2015) Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Іващук, Христина СергіївнаВинахід стосується кисломолочної пасти з композицією прянощів, яка містить кисломолочну основу, молочну сироватку, структуроутворювач, сіль та прянощі, причому як структуроутворювач містить крупу гречану несмажену зелену. His invention relates to fermented milk with a composition of spices paste, which contains lactic acid basis, whey, structurant, salt and spice, and the like structurant contains buckwheat roasted green.Документ Кисломолочна паста зі смаковим наповнювачем (Патент на винахід України № 109602)(2015) Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Іващук, Христина СергіївнаВинахід стосується кисломолочної пасти зі смаковим наповнювачем, яка містить кисломолочну основу, молочну сироватку, структуроутворювач, сіль та сумах, причому як структуроутворювач містить крупу гречану несмажену зелену. The invention relates to a dairy flavor filler paste, which contains lactic acid basis, whey, structurant salt and amounts, both the structurant buckwheat contains not roasted green.Документ Збагачений сирковий виріб (Патент на корисну модель № 97564)(2015) Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Корольчук, Ірина МиколаївнаЗбагачений сирковий виріб містить кисломолочну основу, молочну сироватку, сіль та прянощі. Додатково використовують крупу рисову чорного або червоного сортів, а як прянощі – духмяний перець, імбир, корицю.Документ Кисломолочна паста з смаковим наповнювачем (патент на корисну модель № 97194)(2015) Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Іващук, Христина СергіївнаКисломолочна паста з смаковим наповнювачем містить кисломолочну основу, молочну сироватку, структуроутворювач, сіль та сумах. Як структуроутворювач використовується крупа гречана несмажена зелена. Sour milk flavored paste base contains lactic acid, whey, structurant salt and amounts. As structurant used buckwheat roasted green.