Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 12
  • Ескіз
    Документ
    Композиція для виготовлення шинок з сироватковим альбуміном (Патент на корисну модель № 83999)
    (2013) Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Мартинова, Анна Валеріївна; Мазун, Антоніна Миколаївна
    Композиція для виготовлення шинок включає: яловичину, сіль, прянощі, нітрит натрію та воду, при цьому додатково містить сироватковий альбумін при наступному співвідношенні компонентів, %: яловичина 77,7-89,1 сіль 2,1-2,2 прянощі 0,50-0,52 нітрит натрію 0,037-0,042 сироватковий альбумін 1,405-3,024 вода решта. The composition for the manufacture of taverns includes: beef, salt, spices, sodium nitrite and water, with additionally containing serum albumin with the following ratio of components,%: beef 77.7-89.1 salt 2.1-2.2 spices 0.50 -0,52 nitrite sodium 0,037-0,042 serum albumin 1,405-3,024 water the rest.
  • Ескіз
    Документ
    Шинка «Дієтична» (Патент на корисну модель № 94562)
    (2014) Москалюк, Оксана Євгеніївна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Федурко, Іннa Андрiївна; Штик, Ірина Іванівна
    Шинка, що мiстить баранину, сiль, цукор, нiтрит натрiю, перець духмяний або чорний мелений, часник свiжий, суміш для ін’єктування, воду питну, яка вiдрiзняється тим, що додатково містить м'ясо лося.
  • Ескіз
    Документ
    Композицiя для виготовлення шинки (Патент на корисну модель № 91575)
    (2014) Москалюк, Оксана Євгеніївна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Федурко, Іннa Андрiївна
    Композицiя для виготовлення шинки, що мiстить баранину, сiль, цукор, нiтрит натрiю, перець духмяний або чорний мелений, часник свiжий, сумiш для iн'ектування, воду питну, додатково мiстить м'ясо буйвола. Composition for the manufacture of ham containing lamb, salt, sugar, sodium nitrite, spices or black pepper, fresh garlic, blend for n chuvanna, drinking water, additionally contains Buffalo meat.
  • Ескіз
    Документ
    Шинка «Оригінальна» (Патент на корисну модель № 91945)
    (2014) Москалюк, Оксана Євгеніївна; Федурко, Іннa Андрiївна; Штик, Ірина Іванівна
    Шинка, що містить телятину, сіль, цукор, нітрит натрію, перець духмяний або чорний мелений, часник свіжий, суміш для ін’єктування, воду питну та додатково містить оленину.
  • Ескіз
    Документ
    Композиція виготовлення шинок (Патент на винахід № 70678)
    (2004) Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Мисюра, Юлія Миколаївна; Мусієнко, Ігор Васильович
    Розроблено композицію для виготовлення шинок, що містить яловичину, сіль, хлорид калію, прянощі, нітрит натрію, пірофосфат (Е 450), або дифосфат (Е 450), воду, яка відрізняється тим, що додатково містить рослинну білкову добавку, карагенан, модифікований крохмаль при наступному співвідношенні компонентів, мас. %: Технічний результат. Даний винахід дозволяє розширити асортимент шинок з яловичини, а також отримати дієтичний продукт. A composition for the manufacture of hams containing beef , salt, potassium chloride , spices, sodium nitrite, pyrophosphate (E 450) or diphosphate (E 450) , water, wherein further comprising a vegetable protein supplement, carrageenan , modified starch in following ratio of components , wt. %: The technical result. The present invention allows to extend the range of hams beef, and get dietary products .
  • Ескіз
    Документ
    Шинка з оленини (Патент на корисну модель № 83978)
    (2013) Пешук, Людмила Василівна; Штик, Ірина Іванівна; Клишко, Марина Леонідівна; Вакулюк, Тетяна Сергіївна
    Основним завданням корисної моделі є створення нової композиції для виготовлення шинки, в якій змінюється склад компонентів. Поставлена задача вирішується тим, що шинка з оленини, яка містить яловичину, перець чорний мелений, сіль, нітрит натрію та воду, згідно корисної моделі додатково містить оленину, суміш трав (орегано, базиліку, майорану), імбир, суміш для ін’єктування.
  • Ескіз
    Документ
    Шинка варена з м'ясом оленя (Патент на корисну модель № 83975)
    (2013) Пешук, Людмила Василівна; Штик, Ірина Іванівна; Іванова, Тетяна Миколаївна; Рогова, Катерина Іванівна
    Основа корисної моделі полягає у створенні нової композиції для виготовлення шинок шляхом зміни складу компонентів і співвідношення між ними , отримати продукт з підвищеними органолептичними властивостями та досягнути його збалансованості за амінокислотним складом.
  • Ескіз
    Документ
    Композиція для виготовлення шинок (Патент на корисну модель № 82760)
    (2013) Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Отрішко, Анастасія Андріївна
    В основу корисної моделі поставлено задачу - розробки композиції для виготовлення шинок з використанням часнику та мускатного горіха для отримання більш вираженого смаку та аромату. Utility model is based on the task - design composition for the manufacture of hams using garlic and nutmeg for a more pronounced flavor and aroma.
  • Ескіз
    Документ
    Композиція для виготовлення шинок (Патент на корисну модель № 81756)
    (2013) Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Рудакова, Анастасія Юріївна
    В основу корисної моделі поставлено задачу - розробки композиції для виготовлення шинок з використанням базиліку та кропу для вираженого смаку та аромату. Utility model is based on the task - design composition for the manufacture of hams using basil and dill for a pronounced taste and aroma.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва копчено-вареної шинки ’’Делікатесна” (Патент на корисну модель № 80718)
    (2013) Пешук, Людмила Василівна; Дубяга, Вiталiй Михайлович; Іванова, Тетяна Миколаївна
    Задача корисної моделі є розширення асортименту виробництва копчено-варених виробів шляхом виконання технологічних операцій з максимальним збереженням амінокислотного, вітамінного і мінерального складу готового продукту. Problem useful model is the expansion of assortment of smoked-cooked products through technological operations with maximum preservation of amino acid, vitamin and the mineral composition of the product.