Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 25
  • Ескіз
    Документ
    Равіолі рибні (Патент на винахід № 121167)
    (2020) Дітріх, Ірина Вікторівна; Капустян, Валерій Анатолійович
    Равіолі рибні, що містять філе хека, жовтки яєць, борошно пшеничне, цибулю ріпчасту, сіль, які відрізняються тим, що додатково містять паростки сої та крем-сир. Fish ravioli containing hake fillets, egg yolks, wheat flour, onions, salt, which differ in that they additionally contain soy sprouts and cream cheese.
  • Ескіз
    Документ
    Равіолі (Патент на винахід № 121170)
    (2020) Дітріх, Ірина Вікторівна; Капустян, Валерій Анатолійович
    Равіолі, що містять жовтки яєць, борошно пшеничне, сіль, які відрізняються тим, що додатково містять водорості чука та паростки сої. Ravioli containing egg yolks, wheat flour, salt, which differ in that they additionally contain chuka algae and soy sprouts.
  • Ескіз
    Документ
    Млинці з водоростями Вакаме (Патент на винахід № 120690)
    (2020) Дітріх, Ірина Вікторівна; Соломінський, Олексій Андрійович
    Млинці, що містять борошно пшеничне, олію, молоко, яйця, цукор та сіль, які відрізняються тим, що додатково містять мелені водорості Вакаме. Pancakes containing wheat flour, butter, milk, eggs, sugar and salt, which are different additionally containing ground Wakame seaweed.
  • Ескіз
    Документ
    Соус на основі окари для продуктів тривалого зберігання (патент на корисну модель № 127273)
    (2018) Страшинський, Ігор Мирославович; Пасічний, Василь Миколайович; Маринін, Андрій Іванович; Ришканич, Роман Олександрович; Грабаровський, Андрій Володимирович
    В основу корисної моделі поставлена задача - розробити рецептуру соусу, збагаченого клітковиною, цінними мікроелементами, а також для збільшення харчової цінності. The goal of the utility model is to develop a recipe for the sauce, enriched with fiber, valuable microelements, as well as for increasing the nutritional value.
  • Ескіз
    Документ
    Хліб «Вівсяна родзинка» (Патент на корисну модель № 116667)
    (2017) Михонік, Лариса Анатоліївна; Кравчук, Дмитро Вікторович
    Згідно корисної моделі в рецептуру хліба включено пшеничне борошно, суха пшенична клейковина, дріжджі, цукор, сіль, вівсяні пластівці, вівсяні висівки та родзинки. Запропоноване співвідношення рецептурних компонентів дозволить підвищити харчову та біологічну цінність виробів, покращити амінокислотний склад, підвищити вміст харчових волокон і мінеральних речовин. According to the useful model, wheat flour, dry wheat gluten, yeast, sugar, salt, oat flakes, oat bran and raisins are included in the bread formula. Proposed ratio of recipe components components will increase the nutritional and biological value of products, improve the amino acid composition, increase the content of dietary fiber and mineral substances.
  • Ескіз
    Документ
    Хліб «Гречана цибулинка» (Патент на корисну модель № 116663)
    (2017) Михонік, Лариса Анатоліївна; Ласлов, Ніколетта Йосипівна
    Запропоновано рецептуру хліба з оздоровчими властивостями. Хліб містить пшеничне борошно, суху пшеничну клейковину, дріжджі, сіль, гречані пластівці, гречані висівки та смажену цибулю. Рецептура забезпечує отримання хліба з добрими органолептичними показниками, високим вмістом харчових волокон, мінеральних речовин і вітамінів. The recipe of bread with improving properties is offered. Bread contains wheat flour, dry wheat gluten, yeast, salt, buckwheat flakes, buckwheat bran and fried onions. The recipe provides a bread with good organoleptic indicators, high content of dietary fiber, minerals and vitamins.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва хлібобулочних виробів (Патент на корисну модель № 104084)
    (2016) Дробот, Віра Іванівна; Писарець, Ольга Петрівна
    Спосіб виробництва хлібобулочних виробів передбачає заварювання кукурудзяного борошна та внесення концентрованої молочнокислої закваски. В основу корисної моделі поставлена задача покращення якості пшенично-кукурудзяних хлібобулочних виробів. Bakery production method involves brewing corn flour and the introduction of concentrated lactic leaven. The basis of the utility model the task of improving the quality of wheat and corn bread.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва хлібобулочних виробів (Патент на корисну модель № 104084)
    (2016) Дробот, Віра Іванівна; Писарець, Ольга Петрівна
    Спосіб виробництва хлібобулочних виробів включає заварювання кукурудзяного борошна та внесення молочної сироватки. В основу корисної моделі поставлена задача покращення якості пшенично-кукурудзяних хлібобулочних виробів. Method of bakery manufacturing includes brewing corn flour and adding whey. The basis of the utility model is the task of improving the quality of wheat-corn bread products.
  • Ескіз
    Документ
    Печиво «Цілюще зернятко» (Патент на винахід № 105342)
    (2014) Скрипко, Ангелiна Петрiвна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна
    В основу винаходу поставлена задача створити здобне печиво зниженої калорійності, зі зменшеним вмістом цукру, підвищеної харчової та біологічної цінністю, збалансоване за поживними речовинами, з поліпшеними структурно-механічними властивостями. Печиво «Цілюще зернятко», що містить борошно пшеничне, цукрову пудру, маргарин, меланж, молоко сухе, вуглеамонійну сіль, воду, яке відрізняється тим, що до рецептурного складу додається борошно з неферментованого вівсяного солоду, гуміарабік «FiBREGUM ™ B», ванільна пудра. The basis of the invention is to create a rich cookies reduced calorie, reduced-sugar, high nutritional and biological value, nutritionally balanced, with improved structural and mechanical properties. Cookies «Healing grain» containing wheat flour, powdered sugar, margarine, egg, milk powder, ammonium salt, water, characterized in that the composition is added to the prescription of non-fermented oat flour, malt, acacia «FiBREGUM ™ B», vanilla powder.
  • Ескіз
    Документ
    Здобне печиво (Патент на корисну модель № 57628)
    (2011) Корецька, Ірина Львівна; Литвин, Ганна Володимирівна; Бандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Зінченко, Тетяна Володимирівна
    Здобне печиво, що включає борошно пшеничне в/г, цукрову пудру, меланж, шортенінг, розпушувач, ароматизатор, яке відрізняється тим, що додатково використовують порошок з морквяних вичавок з підвищеним вмістом β-каротину при наступному співвідношенні компонентів, %: борошно пшеничне в/с – 32,1-33,6; цукрова пудра – 25,0-24,0; меланж – 18,0-19,0; шортенінг – 23,5-22,0; використовують порошок з морквяних вичавок з підвищеним вмістом β-каротину – 0,65-0,55; розпушувач – 0,2-0,25; ароматизатор – 0,55-0,6.