Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
103 результатів
Результати пошуку
Документ Розробка композицій прянощів для аюрведичних солодощів(2019) Авраменко, Максим Михайлович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Ющенко (Гончар), Наталія МихайлівнаДокумент Контроль якості продукції ресторанного господарства з використанням комп’ютерної колориметрії(2015) Петруша, Оксана Олександрівна; Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаУ роботі розглядається можливість використання доступної сучасної цифрової техніки: планшетних сканерів, цифрових фотоапаратів та веб-камер для визначення кольору інгредієнтів харчових продуктів.Документ Порівняльна характеристика хімічного складу та біологічної цінності аглютенового та пшеничного борошна(2018) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Бережна, Тетяна ОлегівнаДокумент Поліпшення якості шоколадного брауні шляхом використання безглютенової сировини(2018) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Литвин, Дар’я ОлегівнаДокумент Встановлення та коригування критичних точок під час приготування брауні(2019) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Бережна, Тетяна ОлегівнаДокумент Порівняльна характеристика фізико-хімічних показників аглютенової сировини(2018) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Чернюк, Олександра Сергіївна; Бережна, Тетяна ОлегівнаДокумент Дослідження фізико-хімічних властивостей інноваційного брауні(2018) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Дмитренко, Марина СергіївнаДокумент Актуальність використання соргового борошна при виробництві італійського традиційного хлібобулочного виробу «Чіабата»(2019) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Брага, ЄвгеніяДокумент Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів спеціального призначення на основі горіхового борошна(2019) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Бережна, Тетяна ОлегівнаДокумент Актуальність використання соєвого білку при виробництві страв з кисломолочного сиру(2019) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Голік, О. Д.