Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 29
  • Ескіз
    Документ
    Окиснювальні процеси в масляній пасті з порошком із червоного столового буряка у процесі її зберігання
    (2015) Подковко, Оксана Анатоліївна; Рашевська, Тамара Олексіївна
    Популярним у наш час стало вживання низькожирних харчових продуктів. У масложировій промисловості таким продуктом є масляна паста, яка є «аналогом» вершковот'о масла і, на відміну від масла, масова частка жиру продукту становить (39...49) % [І]. Доказано, що введення до складу продукту біологічно активних речовин рослинного походження дозволяє знизити ризик хронічних та онкологічних захворювань. Нами розроблена масляна паста з порошком із буряка. A popular nowadays become nyzkozhyrnyh consumption of food. In maslozhirovoj industry such product is oily paste, which is "analogous" vershkovot'o oil and, unlike oil, fat mass fraction of product (39 ... 49)% [I]. Proved that the introduction of the product biologically active plant substances can reduce the risk of chronic diseases and cancer. We develop oil paste of powdered beets.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості технології масляної пасти пониженої жирності з гепатопротекторними властивостями
    (2014) Ковтун, Юрій Анатолійович; Рашевська, Тамара Олексіївна
    Розроблено рецептуру і технологію масляної пасти, з гепатопротекторними властивостями, одним з компонентів якої є концентрат сироваткових білків. Developed formulation and technology of oil pasta with hepatoprotective properties, one component of which is whey protein concentrate.
  • Ескіз
    Документ
    Масляна паста з порошком із червоного столового буряка
    (2014) Подковко, Оксана Анатоліївна; Рашевська, Тамара Олексіївна
    На сьогодні як в Україні, так і у більшості розвинутих країн популярною тенденцією стала розробка і впровадження продуктів харчування з функціональними властивостями. Це і недивно, адже той факт, що стан нашого здоров'я залежить від способу харчування є загальновизнаним. Одним із шляхів отримання функціональних харчових продуктів є збагачення продуктів повсякденного вжитку біологічно активними добавками, які отримані із натуральної сировини. To date, both in Ukraine and in most developed countries popular the trend has been the development and implementation of food functional properties. This is not surprising, because the fact that the state of our health depends on how food is generally recognized. One way obtaining functional food products are dressing everyday dietary supplements that are derived from natural raw materials.
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення технології масляної пасти з сиропом обліпихи на фруктозі
    (2014) Бондаренко, Богдан; Рашевська, Тамара Олексіївна
    З врахуванням всіх властивостей сиропу з обліпихи, було складено рецептуру для масляної пасти з додаванням обліпихи. Taking into account all the properties of sea buckthorn syrup was made Pancake recipe for pasta with the addition of sea buckthorn.
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення технології масляної пасти на основі борошна амаранту та сиропу брусниці на фруктозі
    (2014) Яценко, Слов'яна; Рашевська, Тамара Олексіївна
    Розроблено новий вид масляної пасти з мукою амаранта та сиропом брусники. Developed a new type of butter paste with amaranth and lingonberry syrup.
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення технології масляної пасти на основі фруктозного сиропу з журавлини
    (2014) Устименко, Ігор Миколайович; Рашевська, Тамара Олексіївна
    Використання сиропу з журавлини в рецептурі масляної пасти дає можливість підвищити вміст вітамінів, біологічно-активних речовин та розширити асортимент продукції профілактичного призначення. Use cranberry syrup in the recipe oily paste it possible to increase the amount of vitamins, bioactive substances and expand the range of products prophylactic.
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення технології масляної пасти на основі борошна амаранту та сиропу брусниці на фруктозі
    (2014) Яценко, Слов'яна; Рашевська, Тамара Олексіївна
    Розроблено новий вид масляної пасти з мукою амаранта та сиропом брусники. Developed a new type of butter paste with amaranth and lingonberry syrup.
  • Ескіз
    Документ
    Твердість масляної пасти з порошком із червоного столового буряка
    (2014) Подковко, Оксана Анатоліївна; Рашевська, Тамара Олексіївна
    Внесений комплекс рослинних харчових покращує показники твердості масляної пасти. Contributed complex plant food improves hardness values butter paste.
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення технології масляної пасти з сиропом обліпихи на фруктозі
    (2014) Бондаренко, Богдан; Рашевська, Тамара Олексіївна
    З врахуванням всіх властивостей сиропу з обліпихи, було складено рецептуру для масляної пасти з додаванням обліпихи. Taking into account all the properties of sea buckthorn syrup was made Pancake recipe for pasta with the addition of sea buckthorn.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження процесу водопоглинання концентратом сироваткових білків та мікроструктури його розчину
    (2014) Рашевська, Тамара Олексіївна; Ковтун, Юрій Анатолійович
    Вивчали мікроструктуру розчину сироваткових білків. Whey protein solution microstructure was studied.