Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 16
  • Ескіз
    Документ
    Тенденція розвитку ресторанного господарства в сучасних умовах
    (2022) Матиящук, Олена Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Кривчик, Марія Андріївна
  • Ескіз
    Документ
    Шляхи удосконалення меню ресторану при готелі
    (2024) Кобилянська, Ольга Павлівна; Пушка, Ольга Сергіївна
    У статті проаналізовано шляхи удосконалення меню ресторану при готелі шляхом використання сучасних прийомів приготування та подавання солодких страв
  • Ескіз
    Документ
    Використанння комбучі підвищеної кислотності в технології функціональних напоїв
    (2023) Дулька, Ольга Степанівна; Прибильський, Віталій Леонідович
    Проаналізовано можливість використання комбучі підвищеної кислотності та гарбуза для розроблення смузі для закладів ресторанного господарства
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення технології ганашу для кондитерських виробів
    (2021) Колосовська, Марія Сергіївна; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
    Завданням винаходу є розробка складу ганашів з більш високими біологічно активними властивостями, а також з більш високими органолептичними властивостями. The task of the invention is to develop the composition of ganaches with higher biologically active properties, as well as with higher organoleptic properties.
  • Ескіз
    Документ
    Переваги використання “Showkitchen” у сучасних закладах ресторанного господарства
    (2022) Гусєв, Данило Антонович; Дармограй, Аліна Олександрівна; Павлюченко, Олена Станіславівна
    Досліджено переваги використання обслуговування “Showkitchen” у сучасних закладах ресторанного господарства. The benefits of using the "Showkitchen" service in modern restaurant establishments have been studied.
  • Ескіз
    Документ
    Італійські особливості організації виробництва та подавання страв з овочів
    (2022) Павлюченко, Олена Станіславівна; Бур’ян, Ангеліна Василівна
    Досліджено особливості приготування та подавання страв з овочів італійської кухні в умовах закладів ресторанного господарства. Peculiarities of preparation and serving of dishes from vegetables of Italian cuisine in the conditions of restaurant establishments were studied.
  • Ескіз
    Документ
    HACCP color coding in restaurants
    (2022) Zaporozhan, Alla; Kuzmin, Oleg; Stukalska (Ivanova), Nataliia
    The purpose of the work is to develop a plan of activities in a restaurant establishment for color coding according to HACCP principles. Метою роботи є розроблення плану заходів у закладі ресторанного господарства для кольорового кодування за принципами HACCP.
  • Ескіз
    Документ
    Requirements for facility premises and equipment in accordance with the HACCP system
    (2022) Skrynnyk, Ilona; Kuzmin, Oleg
    The purpose of the work is to develop a plan of requirements for premises and equipment in accordance with the principles of HACCP. Метою роботи є розробка плану вимог до приміщень та обладнання відповідно до принципів НАССР.
  • Ескіз
    Документ
    Кольорове кодування у закладах ресторанного господарства згідно принципів HACCP
    (2022) Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Богачук, Наталія Іванівна
    Метою роботи є розроблення плану заходів у закладі ресторанного господарства для кольорового кодування за принципами HACCP. The purpose of the work is to develop a plan of activities in a restaurant establishment for color coding according to HACCP principles.
  • Ескіз
    Документ
    Система управління безпечністю харчової продукції для громадського харчування
    (2022) Кузьмін, Олег Володимирович; Білоусова, Людмила Ігорівна; Пчеленко, Анастасія Євгеніївна
    Метою роботи є структурування спеціальних програм-передумов, необхідних для підтримки гігієнічного середовища у харчовому ланцюгу системи управління безпечністю харчової продукції для закладів ресторанного господарства. The purpose of the work is the structuring of special prerequisite programs necessary to maintain a hygienic environment in the food chain of the food safety management system for restaurant establishments.