Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
16 результатів
Результати пошуку
Документ Тенденція розвитку ресторанного господарства в сучасних умовах(2022) Матиящук, Олена Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Кривчик, Марія АндріївнаДокумент Шляхи удосконалення меню ресторану при готелі(2024) Кобилянська, Ольга Павлівна; Пушка, Ольга СергіївнаУ статті проаналізовано шляхи удосконалення меню ресторану при готелі шляхом використання сучасних прийомів приготування та подавання солодких стравДокумент Використанння комбучі підвищеної кислотності в технології функціональних напоїв(2023) Дулька, Ольга Степанівна; Прибильський, Віталій ЛеонідовичПроаналізовано можливість використання комбучі підвищеної кислотності та гарбуза для розроблення смузі для закладів ресторанного господарстваДокумент Розроблення технології ганашу для кондитерських виробів(2021) Колосовська, Марія Сергіївна; Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаЗавданням винаходу є розробка складу ганашів з більш високими біологічно активними властивостями, а також з більш високими органолептичними властивостями. The task of the invention is to develop the composition of ganaches with higher biologically active properties, as well as with higher organoleptic properties.Документ Переваги використання “Showkitchen” у сучасних закладах ресторанного господарства(2022) Гусєв, Данило Антонович; Дармограй, Аліна Олександрівна; Павлюченко, Олена СтаніславівнаДосліджено переваги використання обслуговування “Showkitchen” у сучасних закладах ресторанного господарства. The benefits of using the "Showkitchen" service in modern restaurant establishments have been studied.Документ Італійські особливості організації виробництва та подавання страв з овочів(2022) Павлюченко, Олена Станіславівна; Бур’ян, Ангеліна ВасилівнаДосліджено особливості приготування та подавання страв з овочів італійської кухні в умовах закладів ресторанного господарства. Peculiarities of preparation and serving of dishes from vegetables of Italian cuisine in the conditions of restaurant establishments were studied.Документ HACCP color coding in restaurants(2022) Zaporozhan, Alla; Kuzmin, Oleg; Stukalska (Ivanova), NataliiaThe purpose of the work is to develop a plan of activities in a restaurant establishment for color coding according to HACCP principles. Метою роботи є розроблення плану заходів у закладі ресторанного господарства для кольорового кодування за принципами HACCP.Документ Requirements for facility premises and equipment in accordance with the HACCP system(2022) Skrynnyk, Ilona; Kuzmin, OlegThe purpose of the work is to develop a plan of requirements for premises and equipment in accordance with the principles of HACCP. Метою роботи є розробка плану вимог до приміщень та обладнання відповідно до принципів НАССР.Документ Кольорове кодування у закладах ресторанного господарства згідно принципів HACCP(2022) Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Богачук, Наталія ІванівнаМетою роботи є розроблення плану заходів у закладі ресторанного господарства для кольорового кодування за принципами HACCP. The purpose of the work is to develop a plan of activities in a restaurant establishment for color coding according to HACCP principles.Документ Система управління безпечністю харчової продукції для громадського харчування(2022) Кузьмін, Олег Володимирович; Білоусова, Людмила Ігорівна; Пчеленко, Анастасія ЄвгеніївнаМетою роботи є структурування спеціальних програм-передумов, необхідних для підтримки гігієнічного середовища у харчовому ланцюгу системи управління безпечністю харчової продукції для закладів ресторанного господарства. The purpose of the work is the structuring of special prerequisite programs necessary to maintain a hygienic environment in the food chain of the food safety management system for restaurant establishments.