Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
57 результатів
Результати пошуку
Документ Соціальні мережі як механізм розвитку діяльності закладів ресторанного бізнесу(2021) Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Різник, Анастасія ОлександрівнаУ тезах розглянуто використання соціальних мереж для розвитку діяльності закладів ресторанного бізнесу.Документ Використання прийомів мерчандайзингу в закладах ресторанного господарства(2024) Ущаповський, Артем ОлеговичВ роботі використані результати досліджень вітчизняних та закордонних фахівців індустрії гостинності. Для обробки, викладення та узагальнення отриманої інформації використані методи системного пошуку, аналізу та синтезу. Прийоми мерчандайзингу надають можливість закладу бути конкурентоспроможним, навіть в умовах воєнного часу. Тому власники закладів ресторанного господарства використовують мерчандайзинг як прогресивну технологію для просування продукції та послуг в свої закладахДокумент MIND-menu for restaurant business establishments(2024) Tsirulnikova, Vita; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Naser, DianaThe thesis deals with the recommendation for MIND-menu development for restaurant business establishments. MIND diet as a part of a healthy lifestyle strategy can lower the risk of neurological and cardiovascular diseases, improve health status and well-beingДокумент Економічна доцільність автоматизації та діджиталізації в ресторанному бізнесі(2024) Князь, Каріна Ігорівна; Нікітіна, Тетяна АндріївнаДля успішного ресторанного бізнесу в складних економічних умовах сьогодення необхідним є впровадження у виробничий процес засобів автоматизації та діджиталізації. Тому актуальним є дослідження економічної доцільності та переваг що отримає ресторанне підприємство від використання цих засобівДокумент Інноваційні методи обслуговування в готельно-ресторанному господарстві(2024) Дочинець, Інга ВікторівнаОхарактеризовано розвиток закладів ресторанного господарства у конкурентному середовищі та їх прагнення використовувати інноваційні методи та технології виробництва й обслуговуванняДокумент Екологізація готельно-ресторанного бізнесу: європейський і вітчизняний досвід(2024) Хайнос, Надія Павлівна; Ковтун, Аліна Володимирівна; Шаран, Лариса ОлександрівнаБлизько половини підприємств сфери гостинності в Україні та Європі загалом стикаються з проблемою утилізації харчових відходів. Найбільш поширені методи утилізації в обох країнах включають компостування, енергетичне спалювання та відновлення біомаси. Проаналізувавши кожен з методів, маємо наступні напрями: компостування – це процес перетворення органічних відходів у добриво, яке можна використовувати для підживлення рослин; енергетичне спалювання – це процес спалювання відходів за високих температур із використанням спеціального устаткування з метою отримання теплової енергії або електроенергії; відновлення біомаси – це процес перетворення органічних відходів у біомасу, яка може використовуватися для виробництва біопалива, біоматеріалів або інших продуктівДокумент Аллюлоза, як альтернатива цукру і цукрозамінникам у закладах ресторанного господарства(2024) Хрищенюк, Аристарх Олегович; Наконечна (Мартинюк), Аліна СергіївнаНові види цурозамінників, які мають особливі фізикохімічні та лікувальні властивості, завжди будуть актуальними і знаходитимуть застосування у сфері харчування.Документ Інноваційні технології в ресторанній справі(2023) Дочинець, Інга ВікторівнаОхарактеризовано сучасні загальнодоступні методи зростання привабливості, та покращення якості надаваних послуг, запровадження нових інноваційних технологій в індустрії гостинності є основним чинником розвитку підприємств ресторанного господарства та дає можливість займати провідні позиції у ринкових сегментах та відповідати стандартам обслуговуванняДокумент Переваги впровадження zero-waste в закладах ресторанного господарства(2023) Дочинець, Інга ВікторівнаОхарактеризовано екологізацію закладів ресторанного господарства шляхом використання запасних джерел енергії, так як екологізація набуває великого значення у зв’язку з потребою збереження навколишнього середовища та попитом відвідувачів на екологічно безпечні продукти та послугиДокумент Information technology in the hotel and restaurant business(2021) Stukalska (Ivanova), NataliiaУ роботі розглядається питання використання автоматизованих систем в закладах ресторанного господарства. Автоматизація закладу ресторанного господарства дозволяє оптимізувати робочий процес, забезпечити порядок на складі. Автоматизація закладу ресторанного господарства – необхідне рішення для того, щоб обігнати конкурентів і зробити свій заклад кращим. The work examines the issue of using automated systems in restaurants. Automation of the restaurant business allows you to optimize the work process and ensure order in the warehouse. Restaurant automation is a necessary solution in order to overtake competitors and make your establishment better.