Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
12 результатів
Результати пошуку
Документ Пpоект будiвництвa цеxу фpуктовиx консеpвiв на ПАТ «Білоцеpківський консеpвний завод» м. Біла Церква(2024) Бродніков, Владислав ВадимовичДокумент Удосконалення технології виробів із листкового тіста в умовах кафе-пекарні(2023) Щербацька, Інна СергіївнаДокумент Розширення асортименту солодких страв в меню ресторану першого класу(2023) Чайка, Олеся ЯрославівнаДокумент Обґрунтування і вибір режимів приготування крафтового пива з використанням журавлини(2022) Медведовська, Олена ОлександрівнаДокумент Розроблення рецептури виробництва гранол з ягодами підвищеної Харчової цінності з впровадженням її на заводі Лантманнен Акса в місті Бориспіль(2022) Гаврилко, Владислав ВіталійовичДокумент Проект будівництва цеху з виробництва консервів для дитячого харчування на підприємстві ТОВ «Агрофірма Столична» Київської обл.(2022) Коваль, Вікторія Марія ВасилівнаДокумент Реконструкція виробництва з будівництвом нового фруктового цеху на ПРаТ "Білоцерківський консервний завод"(2022) Войцехівська, Ганна АнатоліївнаДокумент Проект будівництва фруктового цеху на ПРаТ ”Білоцерківський консервний завод”(2021) Пархомчук, Андрій ВолодимировичДокумент Розроблення композиції батончика-мюслі із впровадженням його на проектованому підприємстві у м. Кременчук Полтавської області(2021) Тилик, Олексій ВячеславовичДокумент