Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
10 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології солодких страв з використанням пектиновмісної сировини для кафе загального типу(2024) Бондаренко, Павло ОлексійовичДокумент Розроблення технології соусів з метою розширення асортименту для спеціалізованого ЗРГ(2024) Мішкова, Діана СергіївнаДокумент Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з функціональними властивостями для закладів ресторанного господарства(2024) Вархол, Вероніка ОлегівнаДокумент Вибір та обґрунтування препаратів на основі рослинних протеїнів в технології білих столових вин(2024) Волоконський, Андрій ВасильовичДокумент Дослідження і удосконалення технології пива з використанням рослинної сировини(2024) Бабійчук, Михайло ВалерійовичДокумент Удосконалення технології десертів з функціональними властивостями для ЗРГ(2023) Скринник, Ілона МиколаївнаДокумент Удосконалення технології бездріжджових хлібобулочних виробів для кафе-пекарні(2023) Роньшина, Крістина ОлексіївнаДокумент Удосконалення технології холодних соусів на фруктових відварах(2022) Дериш, Андрій ДмитровичДокумент Документ Удосконалення технології крафтового пива з максимальним збереженням цінних компонентів нетрадиційної сировини(2021) Федорова, Наталія Валеріївна