Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
18 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології страв з м’яса для ресторану(2024) Карпачов, Олександр ЮрійовичДокумент Дослідження технологічних властивостей насіння льону для використання у складі борошняної композиційної суміші(2024) Івашина, Олександр ОлександровичДокумент Проєкт цеху молочних напоїв, збагачених насінням льону та кунжуту(2023) Шуба, Аліна МихайлівнаДокумент Документ Удосконалення технології холодної закуски з кисломолочного сиру(2023) Сивун, Павло ОлеговичДокумент Удосконалення технології бездріжджових хлібобулочних виробів для кафе-пекарні(2023) Роньшина, Крістина ОлексіївнаДокумент Документ Розроблення технології борошняних виробів із винористанням безглютенової сировини(2022) Ряба, Ольга ДмитрівнаДокумент Проект цеху з виробництва хлiба пшеничного збагаченого насiнням льону(2022) Карачевцева, Ольга Олегівна