Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
10 результатів
Результати пошуку
Документ Моделювання рецептур та технологій булочних виробів підвищеної поживної цінності для ЗРГ(2024) Сунгатов, Михайло ВадимовичДокумент Удосконалення способу виробництва булочного виробу, збагаченого вітамінізованим джемом(2024) Оніщенко, Назар ІгоровичДокумент Розроблення рецептури рогаликів «Поживний мікс» та впровадження її в проекті хлібозаводу в місті Вінниця(2024) Бовтрук, Анна ЮріївнаДокумент Удосконалення технології булочних виробів для кафе-пекарні(2023) Попик, Олег ОлександровичДокумент Удосконалення технологій булочних виробів зниженої калорійності для впровадження в кафе-пекарні(2023) Михієнко, Яна АнатоліївнаДокумент