Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
16 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення рецептури зефіру з використанням пюре обліпихи та його впровадження в проєкті кондитерського цеху в м. Біла Церква Київської області(2024) Бусько, Анастасія ОлександрівнаДокумент Розроблення рецептурного складу мармеладу на еритритолі та впровадження його в проєкті цеху пастило-мармеладних виробів в м. Фастів Київської області(2024) Гудзенко, Анастасія СтаніславівнаДокумент Розробка технології аюрведичного зефіру для ЗРГ(2024) Вишневська, Людмила В’ячеславівнаДокумент Проект кондитерського підприємства з виробництва пастило-мармеладних кондитерських виробів в місті Слов’янськ Донецької області(2023) Соцька, Анастасія МихайлівнаДокумент Проект кондитерського підприємства з виробництва пастило-мармеладних виробів у м. Нетішин Хмельницької області(2023) Чернишева, Аліна ВолодимирівнаДокумент Удосконалення способу виробництва зефіру, збагаченого пюре журавлини(2023) Коваленко, Олександра СергіївнаДокумент Розроблення рецептури та впровадження кондитерських виробів антидіабетичного призначення в проєкті кондитерського цеху у м. Гостомель Київської області(2023) Краснянська, Юлія ВолодимирівнаДокумент Проєкт кондитерського підприємства з виробництва пастило-мармеладних виробів у м. Іллінці Вінницької області(2023) Боляк, Анастасія АндріївнаДокумент Розробка системи автоматизації технологічного процесу виробництва зефіру(2022) Ільченко, Роман Петрович