Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
225 результатів
Результати пошуку
Документ Вибір та обґрунтування технологічного прийому мацерації яблук для отримання міцного напою Гейст(2024) Северін, Ярослав ВіталійовичДокумент Вибір та обґрунтування препаратів на основі рослинних протеїнів в технології білих столових вин(2024) Волоконський, Андрій ВасильовичДокумент Дослідження та удосконалення способів виробництва біоетанолу(2024) Стасів, Андріана МихайлівнаДокумент Дослідження способів приготування і оброблення сортівки у виробництві горілок(2024) Двірко, Анна ОлександрівнаДокумент Розробка технології витриманих медових дистилятів з використанням вторинних матеріальних ресурсів(2024) Черкасов, Олексій ВалерійовичДокумент Дослідження та удосконалення технології спиртової бражки із застосуванням електрохімічно активованої води(2024) Черемис, Анна РусланівнаДокумент Удосконалення технології білих столових вин з застосування технологічного прийому «sur lie» в «Chateau Pauk»(2024) Рішко, Мар’яна ІванівнаДокумент Дослідження та удосконалення технології дозрілої бражки із меляси із використанням осмофільних рас дріжджів(2024) Леоненко, Дар’я ІгорівнаДокумент Документ Дослідження та удосконалення способів підготовки води у технології комбучі(2024) Прокопишин, Сергій Васильович