Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
12 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження і удосконалення технології пива з використанням рослинної сировини(2024) Бабійчук, Михайло ВалерійовичДокумент Проект будівництва цеху з виробництва плодово-ягідних консервів(2023) Сидорук, Дмитро СергійовичДокумент Проект будівництва фруктових цеху «Смородина чорна дроблена з цукром», «Компот із абрикосів мілкоплідних цілих плодів» і «Сік кизилови з м’якотью і цукром»(2023) Кострубіцький, Богуслав СергійовичДокумент Удосконалення технології ягідних соусів(2023) Кобелецький, Віталій ЮрійовичДокумент Удосконалення технології оздоблювальних напівфабрикатів в умовах ЗРГ(2023) Фоменко, Антон АндрійовичДокумент Розширення асортименту солодких страв в меню ресторану першого класу(2023) Чайка, Олеся ЯрославівнаДокумент Проект будівництва цеху з виробництва фруктових консервів(2022) Касимбекова, АнапіяДокумент Реконструкція виробництва з будівництвом нового фруктового цеху на ПРаТ "Білоцерківський консервний завод"(2022) Войцехівська, Ганна АнатоліївнаДокумент Документ Проект будівництва фруктового цеху на ПРаТ ”Білоцерківський консервний завод”(2021) Пархомчук, Андрій Володимирович