Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
13 результатів
Результати пошуку
Документ Проєкт незбираномолочного цеху з організацією дієтдільниці потужністю 46 тон переробки молока за зміну(2023) Площинська, Анастасія МихайлівнаДокумент Проєкт цеху по виробництву незбираномолочних продуктів потужністю 80 т переробки молока за зміну(2023) Чижук, Дмитро СергійовичДокумент Проект цеху по виробництву дитячих незбираномолочних продуктів на підприємстві потужністю переробки молока 31 т за змін(2023) Бабій, Мар’яна ДмитрівнаДокумент Проект цеху по виробництву кисломолочних продуктів на підприємстві потужністю переробки молока 64 т за добу(2023) Батіг, Ірина ІванівнаДокумент Організація виробництва кисломолочних продуктів на підприємстві потужністю переробки 45 т молока за зміну(2022) Тасюк, Ярослав МихайловичДокумент Організація виробництва ферментованих молочних продуктів у цеху потужністю переробки 30 т молока за зміну(2022) Маковій, Інна МиколаївнаДокумент Організація виробництва кисломолочних продуктів термостатним способом у цеху потужністю переробки 36 т молока за зміну(2022) Дончук, Віталій АртуровичДокумент Наукове обґрунтування використання текстуроформуючих наповнювачів у технології сухої суміші для йогурту(2022) Швайко, Роман ВасильовичДокумент Документ Культивування Lactobacillus bulgaricus з метою використання у виробництві йогурту(2021) Філіпенко, Анастасія Андріївна