Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
10 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження набухаючого крохмалю за допомогою рентгендифракційної спектрометрії(2015) Лисий, Олександр Віталійович; Грабовська, Олена ВячеславівнаДослідження зміни в структурі крохмалю різного походження внаслідок вологотермічної обробки. Investigation of changes in the structure of starch of different origin due to moisture-thermal treatment.Документ Нові ідеї в розробці класичних десертів(2017) Лисий, Олександр Віталійович; Грабовська, Олена Вячеславівна; Гірак, БогданДослідження використання екстракту каркаде в продуктах харчування. Investigation of the use of a cardboard extract in food.Документ Дослідження фізико-хімічних властивостей набухаючого крохмалю різного походження(2014) Лисий, Олександр Віталійович; Грабовська, Олена ВячеславівнаВизначено реологічні параметри, а також здатність зв’язувати воду та розчинність набухаючого крохмалю в залежності від температури. The rheological parameters, as well as the ability to bind water and solubility of the swelling are determined starch depending on temperature.Документ Фруктова начинка на пектині(2017) Лисий, Олександр Віталійович; Гаєвська, В. О.Дослідження фруктово-ягідних начинок з додаванням стабілізуючих та вологоутримуючих агентів – пектину та модифікованого крохмалю. Investigation of fruit and berry stuffing with the additionstabilizing and moisture-retaining agents - pectin and modified starch.Документ Характеристика глікемічності нативних і екструдованих видів крохмалю(2014) Ковбаса, Володимир Миколайович; Пічкур, Віталій Яковлевич; Лисий, Олександр ВіталійовичОбгрунтування результатів великої калорійності та глікемічності свіжеприготоплених крохмалемісних продуктів харчування. Substantiation of results of high calorie and glycemicity freshly cooked starchy foods.Документ Набухаючий крохмаль у харчоконцентратах : види та властивості(2014) Лисий, Олександр Віталійович; Грабовська, Олена ВячеславівнаДокумент Використання природних полісахаридів у стабілізуючих композиціях(2013) Запотоцька (Герасименко), Олена Василівна; Лисий, Олександр Віталійович; Пічкур, Віталій ЯковлевичДокумент Розроблення рецептури фруктової начинки для коекструзійних виробів(2013) Лисий, Олександр ВіталійовичДокумент Дослідження структурно-механічних властивостей сумішей пектину та крохмалю(2013) Лисий, Олександр Віталійович; Пічкур, Віталій ЯковлевичДокумент Структурно-механічні властивості композицій на основі пектину(2012) Лисий, Олександр Віталійович; Запотоцька (Герасименко), Олена Василівна; Грабовська, Олена Вячеславівна