Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
19 результатів
Результати пошуку
Документ Десертна продукція із додаванням гречки для закладів ресторанного господарства(2019) Фурманова, Юлія Петрівна; Павлюченко, Олена Станіславівна; Братиця, Тетяна ВікторівнаДосліджено можливості використання гречки в технології десертної продукції. The possibility of using buckwheat in the technology of dessert products was studied.Документ Муси на основі рослинного молока без цукру як альтернативна безлактозна продукція для закладів ресторанного господарства(2019) Михайличенко, Альбіна Володимирівна; Фурманова, Юлія ПетрівнаДосліджено доцільність використання рослинних напоїв у технології мусів для закладів ресторанного господарства. The expediency of using herbal drinks in the technology of mousses for restaurants has been studied.Документ Нетрадиційні види борошна як основа борошняних сумішей для кондитерської продукції(2021) Павлюченко, Олена Станіславівна; Фурманова, Юлія Петрівна; Кравчук, Аліна ВолодимирівнаДосліджено доцільність використання лляного, амарантового, гречаного борошна у складі борошняних сумішей для кондитерської промисловості. The expediency of using flax, amaranth, and buckwheat flour as part of flour mixtures for the confectionery industry has been studied.Документ Перспективи використання гречаного борошна у ресторанному господарстві(2021) Кортовський, Максим Володимирович; Фурманова, Юлія Петрівна; Павлюченко, Олена СтаніславівнаРозглянуто перспективи використання гречаного борошна у технології продукції ресторанного господарства. The prospects for the use of buckwheat flour in the technology of restaurant production are considered.Документ Шляхи збагачення кулінарної продукції білком рослинного походження(2017) Павлюченко, Олена Станіславівна; Фурманова, Юлія Петрівна; Соцька, Юлія ДмитрівнаПроведені дослідження та запропоновано оптимальний вміст люпинового борошна у складі млинчиків. Studies have been conducted and the optimal content of lupine flour in pancakes has been proposed.Документ Солодка страва з червоної смородини для закладів ресторанного господарства(2018) Педченко, Світлана Володимирівна; Фурманова, Юлія ПетрівнаУ публікації описано результати досліджень із вдосконалення яблучного мусу за допомогою пюре із ягід червоної смородини. The publication describes the results of research on the improvement of apple mousse with red currant berries.Документ Розробка технології пряного соусу на основі цитрусових(2019) Пахальчук, Олександр Юрійович; Фурманова, Юлія ПетрівнаУ публікації висвітлено результати досліджень із удосконалення технології солодких пряних соусів на основі цитрусових плодів з використанням пряних спецій. The publication highlights the results of research to improve the technology of sweet spicy sauces based on citrus fruits using spices.Документ Перспективи використання проростків зерна у закладах ресторанного господарства(2019) Пасічник, Дмитро Романович; Фурманова, Юлія ПетрівнаУ публікації висвітлено результати досліджень із розроблення рецептури борошняних виробів на основі пророщених бобів зі спеціями для закладів ресторанного господарства. The publication highlights the results of research into the development of a flour formulation based on sprout beans and spices for restaurant establishments.Документ Нова технологія ароматної випічки у закладах ресторанного господарства(2019) Костенко, Антон Сергійович; Фурманова, Юлія ПетрівнаУ публікації обґрунтовано доцільність використання технології холодного бродіння для дрібно шматкових хлібобулочних напівфабрикатів у закладах ресторанного господарства. The publication justifies the use of cold fermentation technology for small-sized bakeries in restaurants.Документ Розширення асортименту солодких пряних соусів з використанням цитрусових плодів(2019) Пахальчук, Олександр Юрійович; Фурманова, Юлія ПетрівнаУ публікації висвітлено технологічні аспекти приготування інноваційного цитрусового соусу. The publication highlights technological aspects of innovative citrus sauce.