Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 12
  • Ескіз
    Документ
    Сорти винограду в українському Кагорі
    (2024) Мачужак, Марія Михайлівна; Бабич, Ірина Михайлівна; Бондар, Микола Васильович
    Метою досліджень було наукове обґрунтування і удосконалення технології вин типу Кагор із сортів винограду, що вирощують в Закарпатській області.
  • Ескіз
    Документ
    Підвищення якості ректифікованого етилового спирту
    (2021) Булій, Юрій Володимирович; Куц, Анатолий Михайлович; Бондар, Микола Васильович; Мукоїд, Роман Миколайович
    В умовах високої конкуренції пріоритетним напрямом є модернізація спиртового виробництва з розробкою та впровадженням високоефективних і безвідходних технологій, що дозволяють отримати товарний спирт високої якості.
  • Ескіз
    Документ
    Розробка іноваційних технологій харчового спирту, абсолютованого етанолу і біоетанолу
    (2023) Руденко, Олег Сергійович; Бондар, Микола Васильович
    Основне завдання та мета: по-перше, підвищення якості харчового спирту в порівнянні з ГОСТ Р 51652-2000; по-друге, дотримання вимог щодо екологічного розвитку, «скорочення утворення відходів, їх залучення в повторний господарський оборот за допомогою максимально повного використання вихідної сировини та матеріалів»; по-третє, поліпшення економічних показників виробництва, і, нарешті, завдання виробництва біоетанолу, абсолютованого та безводного етилового спирту. Спиртове виробництво не задовольняє всьому комплексу вимог, що пред'являються до нього, тому призупинена робота багатьох спир-тових заводів України.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості переробки винограду
    (2022) Вітковська, Ольга Валентинівна; Бабич, Ірина Михайлівна; Бондар, Микола Васильович
  • Ескіз
    Документ
    Вплив температури на бродильну активність та зберігання пивних дріжджів
    (2021) Попівнич, Марина Олегівна; Бондар, Микола Васильович
    На основі теоретичних та експериментальних досліджень встановлено температури приготування і зберігання дріжджів для забезпечення їх бродильної активності.
  • Ескіз
    Документ
    Підвищення фізико-хімічної стабільності пива при використанні полівінілполіпіролідону (ПВПП)
    (2020) Кірічевська, Яна Влодимирівна; Бондар, Микола Васильович
    Метою даної роботи було підібрати дозу ПВПП, яка дозволить подовжити термін зберігання та буде утворювати колоїдно стійке пиво більше 6 місяців.
  • Ескіз
    Документ
    Важливі об’єкти права інтелектуальної власності
    (2021) Бабич, Ірина Михайлівна; Бондар, Микола Васильович; Бойко, Петро Миколайович
    Питання інтелектуальної власності завжди являється актуальним серед виробників будь-якої продукції. Тому як зареєструвати свою торгову марку і що потрібно врахувати при виході бренда на європейський ринок мають знати всі виробники. Особливість продуктів з географічним зазначенням, як виділеної групи продуктів, якість яких визначається місцем їх походження, полягає в унікальному поєднанні місцевих природних ресурсів (клімату, ґрунту, місцевих видів тварин і рослин, традиційного обладнання) і культурних цінностей даної території (традицій, умінь і навичок, які часто передавалися з покоління в покоління). Завдяки цьому поєднанню формується особливий взаємозв’язок між цією територією, виробленими там продуктами і зацікавленими особами з числа місцевих жителів.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості виробництва пива при використанні несолоджених замінників солоду
    (2018) Барнацький, Олександр Русланович; Бондар, Микола Васильович
    Метою роботи є дослідження особливостей виробництва пива при використанні несолоджених замінників солоду. The purpose of the work is to study the features of beer production using unsalted malt substitutes.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу препарату на основі полігексаметиленгуанідинових сполук на сторонню мікрофлору в процесі отримання спиртових бражок
    (2016) Жара, Людмила Степанівна; Бондар, Микола Васильович
    В ході досліджень використовували препарат на основі полігексаметиленгуанідинових сполук. В дослідженнях використовували загальноприйняті та модифіковані методи аналізу; моделювання, планування та оброблення результатів експерименту; В ходе исследований использовали препарат на основе полигексаметиленгуанидинових соединений. During the studies used the drug on the basis poliheksametylenhuanidynovyh compounds. In studies using conventional and modified methods of analysis; modeling, planning and processing of the experimental results.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості виховної роботи студентів старших курсів
    (2013) Шиян, Петро Леонідович; Куц, Анатолій Михайлович; Бабич, Ірина Михайлівна; Бондар, Микола Васильович; Бойко, Петро Миколайович
    У виховній роботі викладачів випускових кафедр ВНЗ мають місце зустрічі з визначними діячами науки, освіти, культури, в яких зосереджені найкращі якості громадян України, акцентувати увагу студентів на положеннях літописів, міфів, сказань, дум, фольклорних та мистецьких джерел тощо. In the educational work of teachers graduating department universities there are meetings with prominent figures of science, education and culture, which concentrated the best qualities of the citizens of Ukraine, students focus on the provisions of chronicles, myths, legends, doom, folk and art sources and more.