Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 35
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи використання рослинної сировини в виробництві м'ясних закусок
    (2018) Дяченко, Владислав Олександрович; Галенко, Олег Олександрович
    Мета роботи полягала в дослідженні біологічних особливостей та харчової цінності пряно- ароматичних коренеплодів та виявлення можливості використання їх в технологіях м’ясопродуктів. The purpose of the work was to study the biological features and nutritional value of spicy and aromatic root crops and to identify the possibility of their use in meat products technologies.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи використання імбиру в технологіях м'ясних продуктів
    (2018) Безпалько, Вадим; Галенко, Олег Олександрович
    На основі експериментальних досліджень встановлено, що використання у технологіях інгредієнтів, які підвищують амінокислотний склад, суттєво впливає на якісні характеристики за органолептичними, фізико-хімічними та функціонально технологічними показниками. On the basis of experimental studies, it was established that the use of ingredients in technologies that increase the amino acid composition has a significant effect on quality characteristics in terms of organoleptic, physicochemical, and functional technological indicators.
  • Ескіз
    Документ
    Новий сурімі-подібний матеріал для структурованих м’ясопродуктів
    (2021) Галенко, Олег Олександрович; Медяник, Марія Олександрівна; Кравчук, Валентина Вадимівна
    Мета досліджень: дослідження можливості використання розробленого сурімі - подібного матеріалу з ММО індика в технологіях готових продуктів. The purpose of the research: to investigate the possibility of using the developed surimi-like material from MMO turkey in the technology of finished products.
  • Ескіз
    Документ
    Продукти переробки насіння промислових конопель для технологій м’ясопродуктів
    (2021) Галенко, Олег Олександрович; Шаповалов, Владислав Юрійович
    Мета досліджень: є розроблення м’ясних виробів із внесенням до складу інгредієнтів з високим вмістом макронутрієнтів. The purpose of the research is to develop meat products with the addition of ingredients with a high content of macronutrients.
  • Ескіз
    Документ
    М’ясні продукти збагачені мікронутрієнтами спеціального призначення
    (2021) Галенко, Олег Олександрович; Баран, Дмитро Ігорович
    Мета досліджень: розроблення м’ясного продукту, що буде мати підвищену біологічну цінність, за допомогою додавання до рецептури рослинної сировини - ріпака. The purpose of the research: development of a meat product that will have increased biological value by adding rapeseed to the recipe.
  • Ескіз
    Документ
    Переробка насіння промислових конопель для харчових продуктів
    (2021) Галенко, Олег Олександрович; Шаповалов, Владислав Юрійович
    Мета досліджень: є розроблення м’ясних виробів із внесенням до складу інгредієнтів з високим вмістом макронутрієнтів. The purpose of the research is to develop meat products with the addition of ingredients with a high content of macronutrients.
  • Ескіз
    Документ
    Виробництво сурімі-подібного матеріалу з м'яса індиків
    (2021) Галенко, Олег Олександрович; Кравчук, Валентина Вадимівна; Медяник, Марія Олександрівна
    Досліджено комплекс технологічних властивостей сурімі-подібного матеріалу після кожного циклу промивання і встановлено що найкращі показники мають зразки промиті бурштиновою кислотою, які здатні модифікувати хід фізико-хімічних та мікробіологічних процесів у готовому продукті. The set of technological properties of the surimi-like material after each washing cycle was studied and it was established that the samples washed with succinic acid, which are able to modify the course of physico-chemical and microbiological processes in the finished product, have the best indicators.
  • Ескіз
    Документ
    Мікронутрієнти спеціального призначення для м’ясних продуктів
    (2021) Галенко, Олег Олександрович; Баран, Дмитро Ігорович
    Мета досліджень: розроблення м’ясного продукту, що буде мати підвищену біологічну цінність, за допомогою додавання до рецептури рослинної сировини - ріпака. The purpose of the research: the development of a meat product that will have increased biological value, with the help of adding vegetable raw materials - rapeseed to the recipe.
  • Ескіз
    Документ
    М’ясопродукти для харчування альпіністів
    (2017) Богун, Володимир Романович; Галенко, Олег Олександрович
    В результаті проведених досліджень та експериментів було розроблено та запатентовано дві рецептури м'ясного продукту в вигляді пасти з використанням білковмісної сировини. Крім того використали антиоксиданти: листя петрушки, екстракт розмарину та подрібнену шипшину.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи використання грибної сировини в пастеподібних м'ясних закусках
    (2018) Безпалько, Валентина; Галенко, Олег Олександрович
    Мета роботи полягає у науковому обгрунтуванні технологічних підходів для отримання комбінованих продуктів харчування, виготовлених з використанням не м'ясної сировини, яка вирощується в Україні, зокрема лісових грибів.