Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 74
  • Ескіз
    Документ
    Експертиза свинини на початкових етапах виробництва м’ясних продуктів
    (2024) Сокол, Єва Віталіївна; Пащенко, Богдан Сергійович
    У роботі досліджено, що за затвердженою технологією отримання свинини виділяють 12 основних етапів, включаючи реалізацію сировини у роздрібній торгівельній мережі. З 12-ти етапів виділяються 10, під час проведення яких можливе виникнення різного роду ризиків - виокремлено 10 критичних контрольних точок. Усі три групи ризиків (фізичні, хімічні, біологічні) притаманні етапам зберігання, транспортування та реалізації. Найбільш поширеним ризиком є біологічний, виникнення який притаманний всім 10-ти критичним контрольним точкам.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив виду пакувального матеріалу на показники якості хлібобулочних виробів в залежності від терміну зберігання
    (2024) Власюк, Євгенія Михайлівна; Пащенко, Богдан Сергійович
    У роботі показано, що пакувальний матеріал створює істотний вплив на показники якості хлібобулочних виробі, а вибір його типу залежить насамперед від тривалості зберігання.
  • Ескіз
    Документ
    Оптимізація процесу зберігання готової продукції у складському приміщенні м’ясопереробного підприємства за допомогою інструментів LEAN-мислення
    (2024) Панченко, Дмитро; Пащенко, Богдан Сергійович
    Використання інженерно-технологічних підходів із застосуванням Lean-інструментів для оптимізації процесу передреалізаційного зберігання готової продукції на м ’ясопереробному підприємстві призводить до покращення ефективності виробництва, підвищення якості продукції та зменшення втрат часу. При цьому будь-які зміни та покращення впроваджуються з урахуванням усіх вимог систем безпечності та якості.
  • Ескіз
    Документ
    Методи мікробіологічного контролю при виробництві стегон курячих в кисло-солодкому маринаді
    (2024) Салата, Віктор Вікторович; Пащенко, Богдан Сергійович
    Розглянуті методи визначення вмісту Salmonella у технологічному процесі виготовлення стегон курячих в кисло-солодкому маринаді, що мають ряд переваг та недоліків.
  • Ескіз
    Документ
    Lean-мислення як запорука конкурентоспроможності та стабільності операторів ринку харчової продукції України
    (2024) Слободенюк, Сергій; Пащенко, Богдан Сергійович
    У матеріалі показано, що Lean-виробництво дозволяє усунути втрати, які не створюють цінності для споживача, і тим самим підвищити конкурентоспроможність оператора ринку харчової продукції
  • Ескіз
    Документ
    Особливості зношування конструкційних матеріалів у харчових середовищах
    (2017) Литвиненко, Олександр Анатолійович; Штефан, Євгеній Васильович; Пащенко, Богдан Сергійович
    У матеріалі показано, що доцільною і ефективною є зміцнювальна термообробка саме корозійностійких сталей і сплавів. При роботі в хімічно-активному середовищі зносостійкість металів залежить від їх антикорозійних властивостей та властивостей вторинних структур, які утворюються на поверхні тертя, що вимагає врахування фізико-хімічних властивостей харчових середовищ.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості управління науковими проектами в машинобудуванні
    (2017) Штефан, Євгеній Васильович; Литвиненко, Олександр Анатолійович; Пащенко, Богдан Сергійович
    У матеріалі розкрито, що механізм управління інноваційним науковим проектом є активною складовою в комплексі структурних елементів системи управління.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження утворення гелевого шару на поверхні фільтрувальної мембрани
    (2017) Пащенко, Богдан Сергійович
    За допомогою математичної моделі розвитку дифузійного шару описано та визначено координати точок гелеутворення, що дозволяє визначити середню продуктивність мембрани в залежності від часу проходження процесу мембранного розділення дисперсних систем.
  • Ескіз
    Документ
    Використання новітніх полімерних матеріалів для виготовлення ультра- та нанофільтраційних мембран
    (2017) Пащенко, Богдан Сергійович
    У матеріалі показано, що промислові і лабораторні зразки полімерних матеріалів для виготовлення мембран свідчать про те, що потенційні можливості використання даної технології обмежені вузьким колом асортименту представленої на ринку мембранної продукції. Для вирішення цих завдань необхідне створення та виготовлення у даній сфері харчових технологій нових термічно і хімічно стійких матеріалів.
  • Ескіз
    Документ
    Моделювання деформацій фільтрувальних елементів в процесах розділення дисперсних систем
    (2017) Пащенко, Богдан Сергійович; Литвиненко, Олександр Анатолійович
    У матеріалі показано, що візуалізація процесу мембранного розділення дисперсних дозволяє за вихідними параметрами оптимізувати технологічний процес без втручання в реальну апаратурно-технологічну схему.