Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
11 результатів
Результати пошуку
Документ Методика перерахунку обсягу спирту етилового на 100-відсотковий спирт, приведений до температури 20 °С(2023) Міщенко, Олексій Семенович; Олійник, Світлана ІванівнаМетодику перерахунку обсягу спирту етилового на 100-відсотковий спирт, приведеного до температури 20 °С розроблено для перерахунку даних щодо обсягу виробленого та/або отриманого та відпущеного у виробництво спирту етилового денатурованого, зокрема біоетанолу (спирт денатурований), у кілограмах, у декалітри 100-відсоткового спирту, приведеного до температури 20 °СДокумент Сорбційні каталітичні завантаження для водопідготовки лікеро-горілчаного виробництва(2023) Олійник, Світлана Іванівна; Сіденко, Іван ОлеговичНаведено способи коригування заліза та марганцю у воді, застосування каталітичних активних зернистих завантажень та волокнистих матеріалівДокумент Підвищення ефективності виробництва зернових дистилятів(2023) Дороніна, Марта Сергіївна; Олійник, Світлана ІванівнаПід час отримання зернових дистилятів було вивчено вплив таких факторів, як: спосіб дистиляції (одно- та дворазова дистиляція), швидкість дистиляції, тривалість попереднього нагрівання збродженого сусла. Встановлено, що для отримання зернового дистиляту більш ефективною є одноразова схема дистиляції, яка дозволяє спростити технологічний процес, підвищити вихід дистиляту та збагатити його цінними ароматоутворюючими компонентамиДокумент Методики прискореного тестування у виробництві напоїв(2023) Олійник, Світлана Іванівна; Дороніна, Марта СергіївнаВисвітлено методики тестування напоїв у реальному часі, прискорений метод випробування, випробування у термошафі, визначення прискореного проникнення кисню, прогнозованої стійкості лікеро-горілчаних напоївДокумент Оцінювання якості віскі(2023) Дороніна, Марта Сергіївна; Олійник, Світлана ІванівнаПроведено аналіз способів оцінювання віскі. Методи газової та іонної хроматографії є ефективними під час оцінювання якості віскі. Їх застосування дає змогу встановлювати причини утворення помутнінь та осадів у готовій продукціїДокумент Дослідження якості - первинний фактор вибору системи водоочищення у технології лікеро-горілчаного виробництва(2023) Олійник, Світлана Іванівна; Дулька, Ольга Степанівна; Ядикін, Олексій СергійовичНормативні документи визначають гранично допустимі концентрації вмісту у воді речовин, що встановлюють мікробіологічні, паразитологічні, органолептичні показники, вміст шкідливих хімічних речовин, надходження що утворюються у воді в процесі її обробки в системі водопостачання, а також радіоактивність води. За результатами аналізу можна зробити висновок та уточнити необхідність вдосконалення способу доочищення води, який можу здійснюватися підбором матеріалів для фільтрування та очищення, застосування певних блоків та обладнанняДокумент Підготовлена вода у технології горілок та горілок особливих(2023) Олійник, Світлана Іванівна; Палійчук, Захарій ВадимовичОптимізація органолептичних показників досягається шляхом регулювання складу підготовленої води, в межах визначених співвідношень розчинених мікроелементів, а також залежить від якості спирту етилового ректифікованого, застосовуваних інгредієнтів рецептури та інших технологічних факторівДокумент Вимоги до статистичного опрацювання результатів органолептичних досліджень спиртних напоїв(2023) Ковальчук, Володимир Петрович; Чехун, Марина Григорівна; Олійник, Світлана ІванівнаДля статистичного опрацювання результатів органолептичних досліджень спиртних напоїв використовують адекватні статистичні методи розходження, щкал та категорій, аналітичні та описовіДокумент Вимоги до приміщень для підготовки зразків спиртних напоїв та проведення органолептичних досліджень(2023) Ковальчук, Володимир Петрович; Чехун, Марина Григорівна; Олійник, Світлана ІванівнаНаведено вимоги до приміщення для підготовки зразків спиртних напоїв, приміщення для проведення органолептичних досліджень спиртних напоїв, робочого місця дегустатораДокумент Вимоги до способу і порядку подавання зразків спиртних напоїв на дегустацію(2023) Ковальчук, Володимир Петрович; Чехун, Марина Григорівна; Олійник, Світлана ІванівнаПорядок подавання зразків здійснюють згідно з класифікацією спиртних напоїв в напрямі збільшення міцності, вмісту цукру, летких і екстрактивних речовин в кожній категорії спиртних напоїв згідно з Законом України «Про географічні зазначення спиртних напоїв». У разі малої кількості зразків і дегустаторів порядок подавання зразків може бути збалансований щоб використати однакову кількість разів. У випадку значної кількості зразків порядок подавання зразків може бути довільним