Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
207 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології основних страв з м’яса для ресторану європейської кухні(2024) Стеблова, Сніжана ОлександрівнаДокумент Розширення асортименту холодних солодких страв для ресторану першого класу(2024) Станкевич, Анна ОлександрівнаДокумент Розширення асортименту холодних солодких страв для ресторану першого класу(2024) Полудньова, Катерина ОлексіївнаДокумент Удосконалення технології салатів для кафе загального типу(2024) Пенцак, Світлана АнатоліївнаДокумент Моделювання рецептур страв із кисломолочного сиру для кафе(2024) Шовкова, Наталія ОлександрівнаДокумент Розроблення технології страв з м’яса для кафе загального типу(2024) Олексієнко, Олена ВікторівнаДокумент Удосконалення технології супів для ідальні(2024) Некращук, Анна ЮріївнаДокумент Розширення асортименту в меню основних страв для ресторану першого типу(2024) Мисюра, Оксана ОлегівнаДокумент Удосконалення страв із борошна для кафе з українською кухнею(2024) Канінець, Юлія МиколаївнаДокумент Розширення асортименту холодних закусок для ресторану першого типу(2024) Козак, Аліна Олександрівна