Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
34 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології холодних та гарячих закусок для ресторану вищого класу(2024) Карабельська, Яна ОлександрівнаДокумент Удосконалення технології кавових холодних напоїв для кафе-кондитерської(2023) Регалов, Данило ПетровичДокумент Удосконалення технології борошняних кулінарних виробів, шляхом підвищення їх харчової та біологічної цінності для закусочної(2023) Нєгрєтов, Ігор ІвановичДокумент Розширення асортименту страв з напівфабрикатів із сільськогосподарської птиці для молодіжного кафе(2023) Карпінський, Артем СергійовичДокумент Удосконалення технологій приготування гарячих закусок із грибів для бару(2023) Сальчук, Дмитро ОлександровичДокумент Удосконалення технології страв із крупів для концептуального ЗРГ(2023) Потієнко, Тетяна ВасилівнаДокумент Розширення асортименту борошняних страв для спеціалізованої закусочної(2023) Полянський, Ярослав ОлександровичДокумент Розроблення технології сучасних українських страв для кафе загального типу(2023) Кузнєцов, Артем ІгоровичДокумент Розширення асортименту солодких страв підвищеної біологічної цінності для кафе-кондитерської в м. Хмельницький(2023) Дармограй, Аліна ОлександрівнаДокумент Розширення асортименту салатів для салат-бару(2023) Винник, Вікторія Віталіївна