Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
28 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології супів для ідальні(2024) Некращук, Анна ЮріївнаДокумент Моделювання рецептур супів для кафе загального типу(2024) Камець, Олена АндріївнаДокумент Удосконалення технології основних страв для кафе загального типу(2024) Дідик, Микола АндрійовичДокумент Удосконалення технології холодних та гарячих закусок для ресторану вищого класу(2024) Карабельська, Яна ОлександрівнаДокумент Моделювання рецептур холодних закусок для спеціалізованого ЗРГ(2024) Стукало, Лілія МиколаївнаДокумент Удосконалення технології страв із сиру кисломолочного для кафе загального типу(2024) Черняк, Олена АнатоліївнаДокумент Удосконалення технології страв із десертних овочів для ресторану першого класу(2024) Стась, Тетяна ВолодимирівнаДокумент Сучасні технологічні аспекти маринуваня морепродуктів для спеціалізованого ЗРГ(2024) Ставицький, Сергій ОлександровичДокумент Технологічні аспекти виготовлення страв із овочів для кафе сімейного типу(2024) Ситник, Олександр ВікторовичДокумент Удосконалення технології десертних страв для кафе загального типу(2024) Помогаєва, Каріна Едуардівна
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »