Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
13 результатів
Результати пошуку
Документ Культивування Lactobacillus bulgaricus з метою використання у складі заквашувальних композицій(2024) Мищенко, Аліна ЄвгеніївнаДокумент Проєкт пекарні в місті Кременець Тернопільської області з встановленням ротаційних печей Rototherm та секційної печі Lider 180(2023) Вогнивий, Віталій ВолодимировичДокумент Проєкт хлібозаводу у місті Старокостянтинів Хмельницької області з впровадженням широкого асортименту виробів(2023) Матвієнко, Анна МихайлівнаДокумент Проект хлібзаводу у с.м.т. Козелець Чернігівської області з впровадженням технології булочного виробу подовженого зберігання(2023) Березніцька, Вікторія ІгорівнаДокумент Проєкт цеху по виробництву незбираномолочних продуктів потужністю 48 тон переробки молока за зміну(2023) Степура, Людмила ВасилівнаДокумент Проект цеху по виробництву кисломолочних продуктів на підприємстві потужністю переробки молока 64 т за добу(2023) Батіг, Ірина ІванівнаДокумент Проєкт технічного переоснащення цеху №2 ТОВ «Черкасихліб ТД» з встановленням комплексно-механізованої лінії виробництва дрібноштучних виробів(2022) Борщ, Вікторія ВолодимирівнаДокумент Документ Організація виробництва кисломолочних продуктів термостатним способом у цеху потужністю переробки 36 т молока за зміну(2022) Дончук, Віталій Артурович