Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Проект консервного цеху у м. Кам’янець-Подільський, з впровадженням виробництва консервів з м’яса птиці(2023) Каулін, Павло ІвановичДокумент Організація виробництва у ковбасному цеху в м. Стрій, з впровадженням виробництва м'ясних нагетсів(2023) Ревко, Софія ПетрівнаДокумент Проект птахокомбінату потужність 19,8 тон м’яса птиці за зміну, з впровадженням переробки гусей(2023) Фірман, Назар ІгоровичДокумент Впровадження переробки водоплавної птиці та цеху напівфабрикатів на ПрАТ «Миронівський хлібопродукт»(2022) Яцков, Володимир ОлександровичДокумент Організація переробки індиків на птахокомбінаті потужністю 17,0 т за зміну, з впровадженням цеху напівфабрикатів(2022) Стрілецький, Василь ЛюдвиговичДокумент Проект виробництва консервів з м’яса птиці у консервному цеху філії “Броварська”(2020) Дьяченко, Євгенія ВалентинівнаДокумент Організація виробництва консервів та проект цеху у ТДВ «М’ясокомбінат «Ятрань»(2020) Дзига, Євген СергійовичДокумент Проект модернізації ковбасного цеху ТОВ «Ковінько-Ковбаси» з впровадженням виробництва м’ясних снеків(2020) Гуралевич, Анна Ярославівна