Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
17 результатів
Результати пошуку
Документ Технологія отримання гліколевої кислоти(2024) Ревіна, Ірина АнатоліївнаДокумент Удосконалення технологій булочних виробів зниженої калорійності для впровадження в кафе-пекарні(2023) Михієнко, Яна АнатоліївнаДокумент Розширення асортименту соусів для гриль-бару(2023) Коротєєв, Олексій ІгоровичДокумент Розроблення технології сучасних українських страв для кафе загального типу(2023) Кузнєцов, Артем ІгоровичДокумент Проєкт цеху з виробництва борошняних кондитерських виробів у селі Лапаївка Львівської області(2023) Захара, Галина ВолодимирівнаДокумент Технологія майонезів у цеху потужністю 10 т за добу(2023) Войтенко, Яна ВолодимирівнаДокумент Удосконалення технології холодної закуски з кисломолочного сиру(2023) Сивун, Павло ОлеговичДокумент Розроблення технології сирного соусу, збагаченого біологічно активними речовинами(2023) Мар’ян, Олександр ВіталійовичДокумент Технологія туші для вій з чорним пігментом(2023) Савочкін, Ігор РомановичДокумент Удосконалення технології соусів емульсійного типу для страв із гідробіонтів в рибному ресторані(2022) Кулачинський, Максим Володимирович