Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
15 результатів
Результати пошуку
Документ Проєкт виробництва булочних виробів оздоровчого призначення, збагачених екстрактом стевії(2023) Картиннік, Жасмін-Лоліта ОлександрівнаДокумент Документ Проект цеху з виробництва хлiба пшеничного збагаченого насiнням льону(2022) Карачевцева, Ольга ОлегівнаДокумент Вдосконалення способу виробництва йогурту з високовітамінними фруктово-ягідними добавками(2021) Яценко, Анна ДмитрівнаДокумент Проєкт виробництва житньго хліба оздоровчого призначення, збагаченого рослинними порошками(2021) Цикало, Діана ЮріївнаДокумент Проєкт виробництва йогурту, збагаченого пюре із чорної смородини та мигдалем(2021) Коваленко, Олександра СергіївнаДокумент Проєкт виробництва глазурованого сирка оздоровчого призначення з використанням наповнювача із журавлини та айви(2021) Клеймьонова, Олена ГеннадіївнаДокумент Проєкт виробництва безглютенових кексів з гречаного борошна, збагачених порошком керобу(2021) Галушко, Марія ВалеріївнаДокумент Проєкт виробництва йогурту для дитячого харчування на основі козячого молока, збагаченого йодказеїном та сиропом кореня солодки(2021) Вінярська, Владислава ВалеріївнаДокумент Проєкт виробництва пісочного печива, збагаченого олією насіння гарбуза та порошком листя смородини(2021) Шумяк, Ольга Сергіївна