Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
69 результатів
Результати пошуку
Документ Розробка технології печива спеціального призначення на основі рослинної сировини для ЗРГ(2024) Новаторська, Марія ОлександрівнаДокумент Розширення асортименту солодощів спеціального призначення на основі продуктів переробки гарбуза(2024) Півнюк, Іван ЮрійовичДокумент Удосконалення технології супів-пюре спеціального призначення з додаванням рослинних напоїв(2024) Крикунова, Анастасія ВячеславівнаДокумент Розробка технології чизкейків на основі рослинної сировини для дієтичного призначення(2024) Селезньова, Дар’я ВладиславівнаДокумент Дослідження можливості заміни продуктів тваринного походження на рослинні інгредієнти в технології чізкейків для веганського харчування(2024) Кубрякова, Вікторія ОлександрівнаДокумент Удосконалення технології соусів та салатних заправок на основі олійної сировини(2024) Доленко, Андрій ОлександровичДокумент Розширення асортимену технології холодних супів з покращеними споживчими властивостями на основі рослинної сировини(2024) Кочерга, Ярослав ВікторовичДокумент Розроблення технології виробів із заварного тіста з використанням нетрадиційних видів борошна для ЗРГ(2024) Гавриленко, Оксана СергіївнаДокумент Розширення асортименту безглютенових кексів зниженої глікемічності для ЗРГ(2024) Міщенко, Богдан ІгоровичДокумент Удосконалення технології змішаного гарячого алкогольного напою для спеціалізованого ЗРГ(2024) Омельченко, Марія Сергіївна