Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
30 результатів
Результати пошуку
Документ Розробка технології соусів з підвищеним вмістом білкових речовин для дієтичного харчування(2024) Рибаченко, Максим СергійовичДокумент Розроблення технології напівфабрикату термостабільної начинки для ЗРГ(2023) Товстоног, Дмитро ОлексійовичДокумент Наукове обґрунтування відновної здатності прянощів у технології овочевих чатні для балансування трьох дош(2023) Білоусова, Людмила ІгорівнаДокумент Удосконалення технології тартів спеціального призначення для закладів ресторанного господарства(2022) Штейман, Жанна СергіївнаДокумент Удосконалення технології заварного тіста для приготування пітти(2022) Агеєв, Вадим РуслановичДокумент Удосконалення технології безалкогольних фруктових коктейлів в молодіжному кафе Голосіївського району м. Києва(2021) Калюш, Олександр ОлеговичДокумент Удосконалення технології оздоблювальних напівфабрикатів із додаванням лактози та рослинних настоїв для кафе-кондитерської в м. Суми(2021) Рудий, Владислав ВіталійовичДокумент Удосконалення технології соусів в ресторані Деснянського району м. Києва(2021) Шула, Володимир СергійовичДокумент Удосконалення технології здобного печива з підвищеною харчовою цінністю в кафе-кондитерській Шевченківського району м. Києва(2021) Городецька, Ірина МихайлівнаДокумент Розроблення безглютенової продукції для ресторану в м. Дніпро(2021) Щербін, Микита Олексійович
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »