Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
58 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології посічених напівфабрикатів з використанням рослинної сировини(2024) Стеблик, Діана ВасилівнаДокумент Удосконалення технології виробництва панірованих напівфабрикатів з використанням темпури(2024) Тарахтій, Денис ЮрійовичДокумент Використання гречки і продуктів її переробки у технології м’ясопродуктів(2024) Шкірдов, Дмитро МаксимовичДокумент Удосконалення технології варено-копчених ковбас з використанням промислових потужностей ТОВ «Мітленд Плюс»(2024) Вернигора, Анна ВікторівнаДокумент Удосконалення технології ковбасних виробів з використанням продуктів переробки молочної галузі(2024) Жученко, Данило ГеннадійовичДокумент Моніторинг якісних показників м’яса забійної сухопутної птиці промислової відгодівлі(2024) Яцков, Володимир ОлександровичДокумент Удосконалення технології посічених м'ясо-рослинних напівфабрикатів з використанням емульсій на основі молочних білків(2024) Слободянюк, Владислав ОлександровичДокумент Технологія виготовленння ковбасок для гриля збагачених мікронутрієнтами з водоростями хлорела(2024) Медяник, Марія ОлександрівнаДокумент Документ Удосконалення технології напівфабрикатів з використанням борошна зі смикавця їстивного (горіха Чуфа)(2024) Кравчук, Валентина Вадимівна