Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
10 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології кексів з продуктами переробки насіння конопель для ЗРГ(2024) Єсауленко, Анна АндріївнаДокумент Удосконалення способу виробництва безглютенових кексів, збагачених напівзнежиреним борошном насіння льону, порошком плодів глоду та кунжутом(2024) Приходько, Анастасія АнатоліївнаДокумент Удосконалення способу виробництва кексів оздоровчого призначення з додаванням гречаного борошна та пюре айви(2024) Глазьєва, Тетяна АнатоліївнаДокумент Удосконалення способу виробництва кексів оздоровчого призначення з використанням борошна з пророщених зерен пшениці, конопляних висівок та керобу(2023) Вінярська, Владислава ВалеріївнаДокумент Удосконалення технології безглютенових кексів, збагачених сиром кисломолочним, для десерт-барів(2023) Погорельська, Анастасія СергіївнаДокумент Документ Впровадження безглютенового печива в проєкті цеху борошняних кондитерських виробів в м. Умань Черкаської області(2022) Кондратенко, Юлія ВолодимирівнаДокумент Документ