Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 46
  • Ескіз
    Документ
    Затяжне печиво дієтично-функціонального призначення (Патент на корисну модель № 120149)
    (2017) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Дорохович, Вікторія Віталіївна; Петренко, Микола Миколайович
    Затяжне печиво дієтично-функціонального призначення містить борошно пшеничне, суху молочну сироватку, масло вершкове, молоко, меланж, сіль, соду, вуглеамонійну сіль, есенцію. Додатково печиво містить інулін та ізолят соєвого білка.
  • Ескіз
    Документ
    Затяжне печиво дієтично-функціонального призначення (Патент на корисну модель № 120150)
    (2017) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Петренко, Микола Миколайович
    Затяжне печиво дієтично-функціонального призначення містить борошно пшеничне, масло вершкове, меланж, молоко, сіль, соду, вуглеамонійну сіль, цукор. Додатково печиво містить зшитий модифікований крохмаль, ізолят молочного білка, олію кукурудзяну та есенцію.
  • Ескіз
    Документ
    Жувальна карамель дієтичного призначення (Патент на корисну модель № 107835)
    (2016) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Божок, Олександр Сергійович; Мазур, Любов Сергіївна
    Жувальна карамель дієтичного призначення містить мальтитол, тагатозу, желатин, лимонну кислоту, гліцерин. Жевательная карамель диетического назначения содержит мальтитол, тагатозу, желатин, лимонную кислоту, глицерин. Chewing candies containing maltitol dietary purposes, tagatose, gelatin, citric acid, glycerin.
  • Ескіз
    Документ
    Затяжне печиво дієтично-функціонального призначення (Патент на корисну модель № 101937)
    (2015) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Петренко, Микола Миколайович
    Затяжне печиво дієтично-функціонального призначення містить борошно пшеничне, суху молочну сироватку, масло вершкове, молоко, меланж, сіль, соду, вуглеамонійну сіль, есенцію. Воно додатково містить грибне пюре та порошок сушеної цибулі.
  • Ескіз
    Документ
    Затяжне печиво дієтично-функціонального призначення (Патент на корисну модель № 101673)
    (2015) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Кириченко, Павло Олегович; Петренко, Микола Миколайович
    Затяжне печиво дієтично-функціонального призначення, що містить борошно пшеничне, суху молочну сироватку, масло вершкове, молоко, меланж, сіль, соду, вуглеамонійну сіль, есенцію та додатково містить порошок топінамбура, фруктозу.
  • Ескіз
    Документ
    Мафін безглютеновий (Патент на винахід № 107983)
    (2015) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Лазоренко, Наталія Петрівна; Омельянченко, Ірина Сергіївна
    Винахід належить до мафіну безглютенового, що містить борошно гречане, цукор білий, меланж, рослинну олію, емульгатор Е471, камедь, крохмаль, соду харчову, пірофосфат натрію, причому як камедь містить камедь ксантану, як крохмаль містить крохмаль картопляний, додатково містить борошно амарантове, какао-порошок, лецетин. The invention relates to a gluten-free muffins containing buckwheat flour, sugar, egg, vegetable oil, emulsifier E471, gum, starch, baking soda, sodium pyrophosphate, both xanthan gum containing gum as starch comprises potato starch, amaranth further comprising flour, cocoa powder, lecithin.
  • Ескіз
    Документ
    Затяжне печиво дієтично-функціонального призначення (Патент на корисну модель № 101439)
    (2015) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Петренко, Микола Миколайович
    Затяжне печиво дієтично-функціонального призначення містить борошно пшеничне, крохмаль кукурудзяний, масло вершкове, меланж, молоко, сіль, соду, вуглеамонійну сіль. Додатково містить гарбузове пюре, шрот з насіння гарбуза, фруктозу та есенцію.
  • Ескіз
    Документ
    Маршмелоу на основі еритритолу (Патент на корисну модель № 83982)
    (2013) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Бадрук, Вадим Володимирович
    Маршмелоу містить структуроутворювач, патоку, желатин, лимонну кислоту, сорбінову кислоту, барвник, есенцію. Як структуроутворювач використано еритритол. Marshmellou structure-containing, easter, gelatin, citric acid, sorbic acid, dye essence. As used structure-erythritol.
  • Ескіз
    Документ
    Мафін безглютеновий (Патент на корисну модель № 91386)
    (2014) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Лазоренко, Наталія Петрівна; Омельянченко, Ірина Сергіївна
    Мафін безглютеновий містить борошно гречане, цукор білий, меланж, рослинну олію, емульгатори Е471, камедь, крохмаль, соду харчову, пірофосфат натрію. Як камедь використовують камедь ксантану, як крохмаль використовують крохмаль картопляний. Використовують борошно амарантове, какао-порошок, лецитин. Gluten-free muffins containing buckwheat flour, sugar, egg, vegetable oil, emulsifier E471, gum, starch, baking soda, sodium pyrophosphate. As gum xanthan gum is used as starch using potato starch. Use amarantovoe flour, cocoa powder, lecithin.
  • Ескіз
    Документ
    Маршмелоу на основі еритритолу (Патент на винахід № 105715)
    (2014) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Бадрук, Вадим Володимирович
    Винахід належить до маршмелоу, що містить структуроутворювач, патоку, желатин, лимонну кислоту, сорбінову кислоту, барвник, есенцію, причому як структуроутворювач містить еритритол. The invention relates to marshmellou, structure-containing, Easter, gelatin, citric acid, sorbic acid, dye, essence, both structure-containing erythritol.