Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 23
  • Ескіз
    Документ
    Пшеничний хліб підвищеної біологічної цінності (Патент на корисну модель № 141332)
    (2020) Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
    Технологічний результат полягає у створенні рецептури хліба з підвищеним вмістом білку, біологічно активних речовин, зокрема вітамінів, мінеральних сполук, харчових волокон, забезпеченні необхідних реологічних показників та смакових якостей хліба з оздоровчими властивостями і відповідно розширенні асортименту продуктів функціонального призначення.The technological result consists in creating a recipe for bread with an increased content of protein, biologically active substances, in particular vitamins, mineral compounds, dietary fibers, providing the necessary rheological indicators and taste qualities of bread with health-giving properties and, accordingly, expanding the assortment of functional products.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва шніцеля рибного натурального з насінням маку та кунжуту (Патент на корисну модель № 147861)
    (2021) Дітріх, Ірина Вікторівна; Туз, Тетяна Сергіївна
    Спосіб виробництва шніцеля рибного натурального з насінням маку та кунжуту включає такі технологічні операції: підготовка сировини, нарізання філе риби на шматки, перемішування її з подрібненою цибулею та зеленню, пропускання рибної суміші через м'ясорубку, формування з січеної маси виробів овальної приплюснутої форми, змочування виробів у яйці, панірування у сухарях, запікання. Як філе риби використовують філе скумбрії атлантичної, при паніруванні у сухарях додають у паніровку насіння маку у кількості 0,6-1,2 % та насіння кунжуту у кількості 0,6-1,2 %, приготування проводять шляхом процесу запікання при температурі 165-170 °C протягом 15-20 хв.
  • Ескіз
    Документ
    Котлети рибні з капустою савойською (Патент на винахід № 120579)
    (2019) Дітріх, Ірина Вікторівна; Єфімович, Поліна Євгенівна; Ільчук, Наталія Вікторівна
    Котлети рибні з капустою савойською, відрізняються тим, що в якості філе рибного використовують філе білого амура та додатково містять подрібнену капусту савойську. Fish cutlets with Savoy cabbage, differ in that as a fillet of fish, white cupid fillet is used and additionally contain chopped Savoy cabbage.
  • Ескіз
    Документ
    Рибний напівфабрикат "Арія" (Патент на винахід № 121169)
    (2020) Дітріх, Ірина Вікторівна; Тригуб, Аліна Василівна
    Рибний напівфабрикат, що містить філе хека, хліб пшеничний, яйця курячі, цибулю ріпчасту, сіль кухонну, перець чорний мелений, сухарі панірувальні, який відрізняється тим, що додатково містить подрібнене пюре айви японської. Fish semi-finished product containing hake fillet, wheat bread, chicken eggs, onions, table salt, ground black pepper, breadcrumbs, which differs in that additionally contains chopped Japanese quince puree.
  • Ескіз
    Документ
    Парові рибні котлети з бататом (Патент на винахід № 120691)
    (2020) Дітріх, Ірина Вікторівна; Решетник, Софія Русланівна
    Парові рибні котлети, що містять філе риби, яйця, сіль, які відрізняються тим, що як філе риби містять філе тріски, як яйця містять яйця перепелині, додатково містять картоплю батат та борошно рисове. Steamed fish cakes containing fish fillets, eggs, salt, which differ in that they are like fish fillets contain cod fillets, like eggs contain quail eggs, additionally contain sweet potatoes and rice flour.
  • Ескіз
    Документ
    Млинці з водоростями Вакаме (Патент на винахід № 120690)
    (2020) Дітріх, Ірина Вікторівна; Соломінський, Олексій Андрійович
    Млинці, що містять борошно пшеничне, олію, молоко, яйця, цукор та сіль, які відрізняються тим, що додатково містять мелені водорості Вакаме. Pancakes containing wheat flour, butter, milk, eggs, sugar and salt, which are different additionally containing ground Wakame seaweed.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва соусу (патент на корисну модель №138729)
    (2019) Точкова, Оксана Василівна; Михалевич, Артур Петрович; Скуйбіда, Валерія Віталіївна
    Технічний результат полягає у створенні способу виробництва соусу з підвищеною біологічною цінністю, а також розширенні асортиментного ряду продукції зі збереженням високих органолептичних показників.
  • Ескіз
    Документ
    Парові рибні котлети з топінамбуром (Патент на корисну модель № 139170)
    (2020) Дітріх, Ірина Вікторівна; Решетник, Софія Русланівна
    Парові рибні котлети з топінамбуром, які відрізняються тим, що у якості філе риби використовується філе скумбрії, додатково містять топінамбур та борошно рисове. Steam fish cakes with Jerusalem artichoke, which differ in that they use mackerel fillets as fish fillets, additionally contain Jerusalem artichoke and rice flour.
  • Ескіз
    Документ
    Зрази рибні (Деклараційний патент на винахід № 120238)
    (2020) Дітріх, Ірина Вікторівна; Сомик, Олена Олександрівна
    Зрази рибні, які відрізняються тим, що як філе риби використовується філе минтаю, додатково містять квашену червонокачанну капусту. Fish zrazy, which differ in that pollock fillets are used as fish fillets, additionally contain sauerkraut red cabbage
  • Ескіз
    Документ
    Котлети рибні (Деклараційний патент на винахід № 120239)
    (2019) Дітріх, Ірина Вікторівна; Сомик, Олена Олександрівна
    Котлети рибні, які відрізняються тим, що як філе риби використовується філе минтаю, додатково містять квашену білокачанну капусту Fish cutlets, which differ in that pollock fillets are used as fish fillets, additionally contain sauerkraut cabbage