Інститут післядипломної освіти (м. Київ)
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8441
Переглянути
13 результатів
Результати пошуку
Документ Хліб житній заварний збагачений (Патент на корисну модель № 120603)(2017) Пашова, Наталя Вячеславівна; Волощук, Галина ІванівнаРозроблено рецептуру житнього заварного хліба з підвищеною, харчовою та біологічною цінністю, завдяки застосуванню порошку топінамбура та знежиреного борошна конжута, насіння гарбуза та волоського горіха, що дає змогу розширити асортимент виробництва хліба з подовженим терміном свіжості. A recipe for rye bread welding made with high, nutritional and biological value has been developed, due to the use of topinambur powder and low-fat flour of sesame seeds, low-fat flour of pumpkin seeds, low-fat flour of walnut - which makes it possible to expand the assortment of bread production with еxtension of freshnessДокумент Хліб житній заварний збагачений (Патент на корисну модель № 120604)(2017) Пашова, Наталя Вячеславівна; Волощук, Галина ІванівнаРозроблено рецептуру житнього заварного хліба з підвищеною, харчовою та біологічною цінністю, завдяки застосуванню порошку топінамбура та знежиреного борошна конжута, що дає змогу розширити асортимент виробництва хліба з подовженим терміном свіжості. A recipe for rye bread welding made with high, nutritional and biological value has been developed, due to the use of topinambur powder and low-fat flour of sesame seeds, which makes it possible to expand the assortment of bread production with еxtension of freshness.Документ Штам бактерій Lactobacillus helveticus, що використовується у виробництві заквашувальних культур для твердих сичужних сирів (Патент на винахід № 76906)(2006) Кігель, Наталя Федорівна; Шульга, Наталія Михайлівна; Боднарчук, Оксана ВасилівнаПредставлено матеріали щодо новизни та права отримання патенту на використання у заквашувальних культурах для виробництва сирів нового штаму бактерій.Документ Штам бактерій Lactobacillus acidophilus, що використовується у виробництві заквашу вальних культур для сичужних сирів (Патент на винахід № 91417)(2008) Кігель, Наталя Федорівна; Шульга, Наталія МихайлівнаПредставлено матеріали щодо новизни та права отримання патенту на використання у заквашувальних культурах для виробництва сирів нового штаму бактерій.Документ Штам бактерій Lactobacillus casei ssp. Rhamnosus, що використовується у виробництві заквашувальних культур для твердих і напівтвердих сичужних сирів (Патент на винахід № 85149)(2008) Кігель, Наталя Федорівна; Шульга, Наталія МихайлівнаПредставлено матеріали щодо новизни та права отримання патенту на використання у заквашувальних культурах для виробництва сирів нового штаму бактерій.Документ Напиток красоты и здоровья(2010) Кигель, Наталья Федоровна; Шульга, Наталья МихайловнаРассмотрены вопросы технологических особенностей производства кефира и правомерности использования названия «биокефир». The questions of technological features of production of kefir and legitimacy of the use of the name «biokefir» are considered.Документ Вплив температурних режимів сквашування на якість кефіру(2008) Боднарчук, Оксана Василівна; Шульга, Наталія Михайлівна; Кігель, Наталя ФедорівнаПроведені дослідження впливу температурних режимів сквашування кефіру на його показники якості. Researches of influence of temperature conditions of skvashivaniya of kefir are conducted on his indexes of quality.Документ Нова заквашувальна культура «Темп» для виробництва сирів швейцарської групи(2005) Кігель, Наталя Федорівна; Шульга, Наталія Михайлівна; Боднарчук, Оксана ВасилівнаНаведено дані про технологічні особливості використання закваски «Темп» при виробництві сирів швейцарської групи. Information is resulted about technological features in application of ferment «Rate» at the production of cheeses of swiss group.Документ Особливості функціонування заквашувальної мікрофлори під час виробництва сирів швейцарської групи(2004) Боднарчук, Оксана Василівна; Шульга, Наталія Михайлівна; Кігель, Наталя ФедорівнаНаведено дані про розвиток мікроорганізмів закваски під час виробництва сирів швейцарської групи. Information is resulted about development of microorganisms of ferment at the production of cheeses of swiss group.Документ Заквашувальні культури для ферментованих молочних продуктів - сьогодення та перспективи(2007) Кігель, Наталя Федорівна; Шульга, Наталія МихайлівнаНаведено характеристики заквашувальних культур для ферментованих молочних продуктів. Приведены характеристики заквасочных культур для ферментированных молочных продуктов. Descriptions of ferment cultures are resulted for the fermented dairy products