Інститут післядипломної освіти (м. Київ)
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8441
Переглянути
9 результатів
Результати пошуку
Документ Спосіб одержання бактеріального концентрату прямого внесення «Темп» для твердих сичужних сирів з високою температурою другого нагрівання (Патент на винахід № 74753)(2006) Кігель, Наталя Федорівна; Шульга, Наталія Михайлівна; Боднарчук, Оксана ВасилівнаПредставлено матеріали щодо новизни та права отримання патенту на спосіб одержання бактеріального концентрату прямого внесення для виробництва твердих сирів. Materials are presented about a novelty and right on the receipt of patent on the method of receipt of bacterial concentrate of the direct bringing for the production of hard cheeses.Документ Штам бактерій Lactobacillus helveticus, що використовується у виробництві заквашувальних культур для твердих сичужних сирів (Патент на винахід № 76906)(2006) Кігель, Наталя Федорівна; Шульга, Наталія Михайлівна; Боднарчук, Оксана ВасилівнаПредставлено матеріали щодо новизни та права отримання патенту на використання у заквашувальних культурах для виробництва сирів нового штаму бактерій.Документ Штам бактерій Lactobacillus acidophilus, що використовується у виробництві заквашу вальних культур для сичужних сирів (Патент на винахід № 91417)(2008) Кігель, Наталя Федорівна; Шульга, Наталія МихайлівнаПредставлено матеріали щодо новизни та права отримання патенту на використання у заквашувальних культурах для виробництва сирів нового штаму бактерій.Документ Штам бактерій Lactobacillus casei ssp. Rhamnosus, що використовується у виробництві заквашувальних культур для твердих і напівтвердих сичужних сирів (Патент на винахід № 85149)(2008) Кігель, Наталя Федорівна; Шульга, Наталія МихайлівнаПредставлено матеріали щодо новизни та права отримання патенту на використання у заквашувальних культурах для виробництва сирів нового штаму бактерій.Документ Напиток красоты и здоровья(2010) Кигель, Наталья Федоровна; Шульга, Наталья МихайловнаРассмотрены вопросы технологических особенностей производства кефира и правомерности использования названия «биокефир». The questions of technological features of production of kefir and legitimacy of the use of the name «biokefir» are considered.Документ Деякі аспекти технології бактеріальних препаратів прямого внесення для виробництва сирів швейцарської групи(2004) Боднарчук, Оксана Василівна; Шульга, Наталія Михайлівна; Кігель, Наталя ФедорівнаНаведені дані про виробництво сирів швейцарської групи з використанням бактеріальних препаратів прямого внесення. Information is resulted about the production of cheeses of swiss group with the use of bacterial preparations of the direct bringingДокумент Заквашувальні культури для ферментованих молочних продуктів - сьогодення та перспективи(2007) Кігель, Наталя Федорівна; Шульга, Наталія МихайлівнаНаведено характеристики заквашувальних культур для ферментованих молочних продуктів. Приведены характеристики заквасочных культур для ферментированных молочных продуктов. Descriptions of ferment cultures are resulted for the fermented dairy productsДокумент Вади сметани(2013) Шульга, Наталія Михайлівна; Млечко, Л. А.Розглянуто залежність якості сметани від складу та властивостей сировини, технологічних параметрів виробництва, мікробіології. Dependence of quality of sour cream is considered on composition and properties of raw material, technological parameters of production, microbiology.Документ Вплив технологічних факторів на якість кисломолочного сиру(2014) Шульга, Наталія Михайлівна; Млечко, Л. А.Розглянуто залежність якості кисломолочного сиру від сировини, технологічних факторів, мікробіології. Dependence of quality of curd is considered on raw material, technological factors, microbiology.