Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
12 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення рецептури зефіру з використанням пюре обліпихи та його впровадження в проєкті кондитерського цеху в м. Біла Церква Київської області(2024) Бусько, Анастасія ОлександрівнаДокумент Розроблення рецептурного складу мармеладу на еритритолі та впровадження його в проєкті цеху пастило-мармеладних виробів в м. Фастів Київської області(2024) Гудзенко, Анастасія СтаніславівнаДокумент Розроблення рецептури мармеладу оздровчого призначення та впровадження його в проєкті кондитерського цеху в м. Луцьк(2024) Петюк, Марина ОлександрівнаДокумент Проєкт виробництва фруктово-желейного мармеладу оздоровчого призначення з використанням пюре ревеню та обліпихи(2023) Копанєва, Анна МихайлівнаДокумент Проєкт кондитерського підприємства з виробництва пастило-мармеладних виробів у м. Іллінці Вінницької області(2023) Боляк, Анастасія АндріївнаДокумент Проєкт кондитерського підприємства з виробництва пастило-мармеладних виробів в м. Славута Хмельницької області(2022) Піжівська, Богдана ВасилівнаДокумент Впровадження органічного фруктово-желейного мармеладу в проекті цеху пастило-мармеладних виробів в м. Черкаси(2022) Ухаль, Вікторія ДмитрівнаДокумент Проект виробництва мармеладу, збагаченого буряковомалиновим пюре(2022) Кришталь, Андрій МиколайовичДокумент Проект пастило-мармеладного цеху в смт Стрижавка Вінницької області із впровадженням виробів функціонального призначення(2021) Мантурова, Марія Сергіївна