Перегляд за Автор "Ільчук, Віктор Борисович"
Зараз показуємо 1 - 20 з 21
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання спрямованих повітряних потоків у технології виробництва борошна(2008) Шаповаленко, Олег Іванович; Ільчук, Віктор Борисович; Шаран, Андрій Васильович; Харченко, Євген ІвановичВ статті розглянуто розвиток технічних систем повторного використання повітря аспіраційних і пневмотранспортних установок. Наведено середні показники зміни вологості продуктів помелу в залежності від пори року. Development of the technical systems for recurrent using of air from pneumatic and aspiration systems was considered. The average data of changing the moisture of the grinding products was shown accordingly to the year seasons.Документ Виробництво колотого гороху(2013) Ільчук, Віктор Борисович; Верещинський, Олександр Павлович; Шаран, Андрій Васильович; Харченко, Євген ІвановичВ статті розглянуто дослідження виробництва колотого гороху із використанням вальцьового верстату, впливу величини зазору між вальцями на вихід колотого гороху. In clause researches of manufacture of chipped peas with use roller mill, influence of size of a backlash between rollers on an output of chipped peas are considered. The basic scheme of manufacture of chipped peas is resulted.Документ Вплив підсушування продуктів розмелу на показники якості готової продукції(2009) Шаповаленко, Олег Іванович; Ільчук, Віктор Борисович; Харченко, Євген Іванович; Шаран, Андрій ВасильовичСтаття присвячена вивченню проблем усушки продуктів розмелу та готової продукції при розме¬люванні зерна в борошно з використанням повітряних потоків аспіраційних і пневмотранспортних установок. Встановлено зв'язок відносної вологості повітря з якісними показниками готової продукції на основі знятих балансів борошна двох млинзаводів. Досліджено вологість потоків борошна різних си¬стем технологічного процесу розмелу зерна при різній відносній вологості повітря. The articles is devoted to studying of problems of shrinkage of milling products and finished products at milled grains in a flour. It is established communication of relative humidity of air with quantity indicators of finished products on the basis of the removed balances of a flour of two flour mills. It is investigated humidity of streams of a flour of different systems of technological process milling of grain at different relative humidity of air.Документ Вплив стану навколишнього середовища на якість борошна(2009) Шаповаленко, Олег Іванович; Ільчук, Віктор Борисович; Харченко, Євген Іванович; Шаран, Андрій ВасильовичВ статті наведено результати досліджень показників якості готової продукції (вологість, білість) борошномельного виробництва в теплий та холодний періоди року. Наведено коливання білості та вологості борошна та коливання вологості зерна в теплий та холодний періоди року. The results of research of flourmilling finished products quality (moisture, color) in warm and cold season of the year was shown in the articles. The moisture and color fluctuation was shown in warm and cold seasons of the year.Документ Від розміщення ентолейтори при помелі зерна залежить їх експлуатаційна надійність, динамічна стійкість, рівень енерговитрат(2003) Дмитрук, Євген Адамович; Ільчук, Віктор Борисович; Корж, Тамара Володимирівна; Містулова, Тетяна ЄвгеніївнаДосліджено вплив ентолейтора на вихід борошна при сортових помелах. Influence of entoleytors on flour output while quality grinding was examined.Документ Відносна вологість повітря у розмелювальному відділенні млинзаводу істотно впливає на якість борошна(2010) Шаповаленко, Олег Іванович; Ільчук, Віктор Борисович; Шаран, Андрій Васильович; Харченко, Євген ІвановичВ статті наведено вплив відносної вологості повітря на показники якості борошна. Наведений порівняльний аналіз усушки борошна при різній відносній вологості повітря у виробничих приміщеннях млин заводу. Influence of air relative humidity on the quality of the flour is shown in the article. A comparative analysis of shrinkage of flour for different relative humidity in the building of flourmill was done.Документ Дослідження процесу розмелу круподунстових продуктів різної вологості(2010) Дмитрук, Євген Адамович; Ільчук, Віктор Борисович; Харченко, Євген Іванович; Строй, Б. І.; Шапран, О. Т.В статті наведено результати досліджень помелу проміжних продуктів подрібнення різної вологості у вальцьовому верстаті. In clause results of research of a grinding of intermediate products of crushing of different humidity in roller mill tool are resulted.Документ Дослідження стабільності роботи борошномельного заводу(2011) Дмитрук, Євген Адамович; Ільчук, Віктор Борисович; Харченко, Євген Іванович; Романенко, Олександр Петрович; Семенець, І. С.В статті наведено результати досліджень кінетики виходу та якості борошна борошномельного заводу сортового помелу пшениці. In clause results of research кинетики an output and quality of a flour of a flour-grinding factory of a high-quality grinding of wheat are resultedДокумент Дослідження температури зерна при його підготовці до розмелу(2010) Шаповаленко, Олег Іванович; Ільчук, Віктор Борисович; Харченко, Євген Іванович; Перцев, Сергій МиколайовичВ статті розглянуто вплив температури повітряного середовища на зміни температури зерна при його підготовці до помелу. In clause influence of temperature of the air environment on changes of temperature of grain is considered by its preparation for a grinding.Документ Енерго- і ресурсозберігаючі режими в технологічних процесах млинів і крупозаводів(2011) Дмитрук, Євген Адамович; Ільчук, Віктор Борисович; Містулова, Тетяна Євгеніївна; Харченко, Євген ІвановичВ статті дані рекомендації щодо енергозбереження та раціонального використання сировинних ресурсів борошномельно-круп’яної галузі України.Документ На замітку проектувальнику зернопереробних підприємств(2013) Ільчук, Віктор Борисович; Харченко, Євген ІвановичВ статті розглянуто відповідальність проектувальників при порушеннях вимог проектування зернопереробних підприємств. Показано до яких класів наслідків та категорій складності віднесені зернопереробні підприємства. In the article the responsibility of designers in violation of the requirements of the design of grain processing enterprises. Shows the effects of which classes and categories of classified grain processing enterprises.Документ Організація процесу лущення пшениці на млинзаводах різної продуктивності(2013) Єремеєва, Олена Анатоліївна; Ільчук, Віктор Борисович; Харченко, Євген ІвановичВ статті наведено організацію технологічного процесу лущення зерна пшениці перед помелом на борошномельних заводах різної продуктивності. In clause it is resulted оrganization technological process of a peeling of grain before grindings at flour-grinding factories of different efficiency.Документ Очищення зерна в елеваторі покращує якість борошна(2014) Ільчук, Віктор Борисович; Харченко, Євген Іванович; Єремеєва, Олена АнатоліївнаВ статті наведено результати досліджень підготовки зерна в елеваторі та вплив додаткового очищення на вихід та якість борошна при сортовому помелі пшениці. Проведено порівняльний аналіз пробних випічок із борошна виробленого із зерна, яке проходило додаткове очищення в елеваторі. In clause results of research of preparation of grain in elevator and influence of additional clearing on an output and quality of a flour are resulted at a high-quality grinding of wheat. The comparative analysis of trial batches from a flour made of grain which passed additional clearing in elevator is lead.Документ Скласти оптимальний кількісний баланс помелу зерна – значить зорієнтуватися на ефективну роботу розмелювального відділення(2009) Дмитрук, Євген Адамович; Ільчук, Віктор Борисович; Борець, А. О.; Харченко, Євген ІвановичВ статті наведено методику розрахунку кількісного балансу сортового помелу зерна пшениці та жита в борошно. In clause the design procedure of quantitative balance of a high-quality grinding of wheat and a rye in a flour is resulted.Документ Скорочений технологічний процес виробництва борошна(2009) Дмитрук, Євген Адамович; Ільчук, Віктор Борисович; Верещинський, Олександр Павлович; Чорний, A. A.; Харченко, Євген ІвановичВ статті розглянуто скорочений технологічний процес виробництва борошна із застосуванням процесів лущення, фракціонування та плющення зерна. Наведено ефективність роботи борошномельних заводів із скороченим технологічним процесом. In clause the reduced technological process of manufacture of a flour with use of a peeling, fractionating and bruising grains is considered. The overall performance of flour-grinding factories with the reduced technological process is resulted.Документ Скільки ж ми викидаємо тепла з повітрям пневмотранспортних та аспіраційних установок(2009) Дмитрук, Євген Адамович; Ільчук, Віктор Борисович; Шаран, Андрій Васильович; Харченко, Євген ІвановичВ статті приведений розрахунок тепловтрат при роботі аспіраційних і пневмотранспортних установок млин заводу потужністю 500 т/добу при розімкнутому циклі повітря. Наведено розрахунок кількості теплової енергії яка повертається в приміщення млинзаводу при рециркуляції повітря. The calculation of heat loses during operation of pneumatic and aspiration systems in open cycle of the flourmill with capacity 500 t/24 hours are shown in the article. The quantity of heat energy which returns in the building are calculated.Документ Спосіб виробництва борошна з використанням повітря аспіраційних і пневмотранспортних установок (Патент на корисну модель № 50220)(2010) Шаповаленко, Олег Іванович; Дмитрук, Євген Адамович; Харченко, Євген Іванович; Ільчук, Віктор Борисович; Шаран, Андрій ВасильовичПатент на спосіб виробництва борошна із використанням повітря аспіраційних і пневмотранспортних установок. Показано принцип функціонування систем рециркуляції повітря, наведено межі повернення повітря у виробничі приміщення. Показано принципову схему використання повітря. The patent for a way of manufacture of a flour with use of air аспирационных and pneumotransport installations. It is shown functioning of systems principle recycled air, it is resulted borders of return of air in industrial premises. It is shown principle the scheme of use of air.Документ Спосіб виробництва сортового борошна (Патент на корисну модель №111920)(2016) Єремеєва, Олена Анатоліївна; Харченко, Євген Іванович; Ільчук, Віктор БорисовичПатент на спосіб виробництва сортового пшеничного борошна із застосуванням процесів лущення та плющення. Наведено принципову схему технологічного процесу. The patent for a way Manufactures of high-quality wheat flour with use of processes of a peeling and flaking. The basic scheme of technological process is resulted.Документ Технологічні прийоми виділення зерна, охопленого фузаріозом(2015) Верещинський, Олександр Павлович; Ільчук, Віктор Борисович; Дмитрук, Євген Адамович; Євтушенко, Олег Олександрович; Харченко, Євген ІвановичВ статті наведено характеристику грибів роду Fusarium, їх вплив на організм людини. Вказано норми вмісту фузаріозних зерен у зерновій масі, яка подається у переробку. Наведено результати досліджень сепарування зернової маси із вмістом фузаріозних зерен. Доведено, що найбільший вміст фузаріозних зерен міститься у дрібній фракції зерна, яку рекомендується вилучати із зернової маси, яка подається на переробку. This article describes characteristics of fungus (the genus of Fusarium) as well as their influence on the human organism. The norms of containing Fusarium grains in the grain mass that is submitted for processing are indicated. The research results of separation the grain mass with Fusarium grain inside is shown. It is determined that the highest content of Fusarium grain is contained in the fine faction of grain, which is recommended to remove from the grain mass that is submitted for processing.Документ Удосконалення сортових помелів пшениці(2014) Дмитрук, Євген Адамович; Ільчук, Віктор Борисович; Харченко, Євген Іванович; Єремеєва, Олена АнатоліївнаВ статті наведено результати досліджень зміни загального добутку продуктів подрібнення на вихід круподунстових продуктів помелу І драної системи. Показано кумулятивні криві білості борошна сортового помелу пшениці. In clause results of research of change of the general extraction of products of crushing on an output break dunsts products of grinding I of torn system are resulted. Are shown cumulative curve whiteness flours of a high-quality grinding of wheat.